CİNER GRUBU'NUN ACI GÜNÜ

Dünya 30.09.2021 - 16:36, Güncelleme: 30.09.2021 - 16:39
 

CİNER GRUBU'NUN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
CİNER Grubu’nun enerji ve maden şirketlerinde uzun yıllar genel müdür, yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı görevlerinde bulunan Maden Mühendisi Doktor Salih Selim Şenkal hayatını kaybetti Ankara’da uzun bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek, yaşamını yitiren Şenkal, Salih Selim Şenkal İzmir’de toprağa verildi. CİNER GRUBU'NDA GÖREV ALDI Maden yüksek mühendisi olan Salih Selim Şenkal, lisans derecesini 1980 yılında Zonguldak DMMA Maden Mühendisliği Bölümü’nden aldıktan sonra lisansüstü ve doktora derecelerini Dokuz Eylül ve Osman Gazi Üniversitelerinde tamamladı. 1981-1996 yılları arasında TKİ-GLİ Tunçbilek Yeraltı İşletmesi’nde görev alan Şenkal, 1996 - 1998 yılları arasında öğretim görevlisi olarak çalıştı. 1998 - 2008 yılına kadar Ciner Grubu madencilik şirketlerinde işletme müdürlüğü, proje koordinatörlüğü, maden koordinatörlüğü, genel müdürlük ve yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. İKİ KIZ ÇOCUĞU BABASIYDI Salih Selim Şenkal 2008 yılından 2011 yılına kadar maden firmalarında danışmanlık görevinde bulunduktan sonra, 2011 - 2016 yılları içinde Hattat Maden ve Enerji Şirketinde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2016 yılından itibaren Ciner Grubu Enerji ve Maden Şirketlerinde Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunan Şenkal, evli ve 2 kız çocuğu babasıydı.  
KOCAELİ HABERİ

CİNER Grubu’nun enerji ve maden şirketlerinde uzun yıllar genel müdür, yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı görevlerinde bulunan Maden Mühendisi Doktor Salih Selim Şenkal hayatını kaybetti

Ankara’da uzun bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek, yaşamını yitiren Şenkal, Salih Selim Şenkal İzmir’de toprağa verildi.

CİNER GRUBU'NDA GÖREV ALDI

Maden yüksek mühendisi olan Salih Selim Şenkal, lisans derecesini 1980 yılında Zonguldak DMMA Maden Mühendisliği Bölümü’nden aldıktan sonra lisansüstü ve doktora derecelerini Dokuz Eylül ve Osman Gazi Üniversitelerinde tamamladı. 1981-1996 yılları arasında TKİ-GLİ Tunçbilek Yeraltı İşletmesi’nde görev alan Şenkal, 1996 - 1998 yılları arasında öğretim görevlisi olarak çalıştı. 1998 - 2008 yılına kadar Ciner Grubu madencilik şirketlerinde işletme müdürlüğü, proje koordinatörlüğü, maden koordinatörlüğü, genel müdürlük ve yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu.

İKİ KIZ ÇOCUĞU BABASIYDI

Salih Selim Şenkal 2008 yılından 2011 yılına kadar maden firmalarında danışmanlık görevinde bulunduktan sonra, 2011 - 2016 yılları içinde Hattat Maden ve Enerji Şirketinde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2016 yılından itibaren Ciner Grubu Enerji ve Maden Şirketlerinde Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunan Şenkal, evli ve 2 kız çocuğu babasıydı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.