MUZAFFER BIYIK NASIL BAŞLADI NASIL GİDİYOR?

Yaşam 13.10.2020 - 16:03, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MUZAFFER BIYIK NASIL BAŞLADI NASIL GİDİYOR?

KOCAELİ HABERİ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medya sayfasından yıllar önce fırıncı olduğu sırada çekilen fotoğrafı ile birlikte bugünden bir fotoğraf karesi paylaştı.. Sosyal medyada kısa süre önce başlayan “Nasıl başladı... Nasıl gidiyor...” akımına bu iki fotoğraf karesi ile katılan Muzaffer Bıyık için “Nasıl başladı... Nasıl gidiyor...” sorusunun cevabı da, "Fırında çırak olarak başladı sonra usta oldu. Aynı zamanda okudu tahsilini tamamladı, siyasete atıldı Belediye Başkanı oldu" olur sanırız.. Ve tabi ki bu bir alkışlanması gereken başarı hikayesi.. 

KOCAELİ HABERİ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medya sayfasından yıllar önce fırıncı olduğu sırada çekilen fotoğrafı ile birlikte bugünden bir fotoğraf karesi paylaştı..

Sosyal medyada kısa süre önce başlayan “Nasıl başladı... Nasıl gidiyor...” akımına bu iki fotoğraf karesi ile katılan Muzaffer Bıyık için “Nasıl başladı... Nasıl gidiyor...” sorusunun cevabı da, "Fırında çırak olarak başladı sonra usta oldu. Aynı zamanda okudu tahsilini tamamladı, siyasete atıldı Belediye Başkanı oldu" olur sanırız..

Ve tabi ki bu bir alkışlanması gereken başarı hikayesi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.