Kocaeli Kent Konseyi Başkanları buluştu

Güncel 01.10.2021 - 18:46, Güncelleme: 01.10.2021 - 18:46
 

Kocaeli Kent Konseyi Başkanları buluştu

KOCAELİ HABERİ
Kent Konseyi Başkanları ve Genel Sekreterleri Kerpe’de buluştu Kocaeli ilçe Kent Konseyi Başkanları ve Genel Sekreterleri Kandıra Kent Konseyi ev sahipliğinde Kerpe’de düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.  Kerpe Kaptan Restorant’ta gerçekleştirilen istişare toplantısına Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse, Kandıra Kent Konseyi Başkanı Erdoğan Günay, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Derince Kent Konseyi Başkanı Ertekin Akbulak, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş, Darıca Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Candemir ve Kandıra Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Can katıldı. KENT KONSEYİ FAALİYETLERİ ARTIRILACAK Şehrin dinamiklerinin harekete geçirilmesi ve ortak projeler geliştirilmesi amacıyla her ay bir ilçede  kent konseyi başkanları ile bir araya geldiklerini ifade eden Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse ve Erdoğan Günay birlik beraberlik vurgusu yaptığı konuşmalarında kent konseyi faaliyetlerinin artırılması noktasında genel projeler üzerinde fikir alışverişi yapılmasının ve belediyelerle koordineli çalışmanın önemine vurgu yaptılar. Sivil toplum örgütleri ve pandemi sonrası süreçte vatandaşların sorunlarının ve çözüm arayışlarının görüşüldüğü toplantı ortak görüş ve önerilerin konuşulmasını ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ve katılımcılara Kandıra yoğurdu ikramı ile sonlandırıldı.
KOCAELİ HABERİ

Kent Konseyi Başkanları ve Genel Sekreterleri Kerpe’de buluştu

Kocaeli ilçe Kent Konseyi Başkanları ve Genel Sekreterleri Kandıra Kent Konseyi ev sahipliğinde Kerpe’de düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. 
Kerpe Kaptan Restorant’ta gerçekleştirilen istişare toplantısına Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse, Kandıra Kent Konseyi Başkanı Erdoğan Günay, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Derince Kent Konseyi Başkanı Ertekin Akbulak, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş, Darıca Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Candemir ve Kandıra Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Can katıldı.

KENT KONSEYİ FAALİYETLERİ ARTIRILACAK
Şehrin dinamiklerinin harekete geçirilmesi ve ortak projeler geliştirilmesi amacıyla her ay bir ilçede  kent konseyi başkanları ile bir araya geldiklerini ifade eden Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse ve Erdoğan Günay birlik beraberlik vurgusu yaptığı konuşmalarında kent konseyi faaliyetlerinin artırılması noktasında genel projeler üzerinde fikir alışverişi yapılmasının ve belediyelerle koordineli çalışmanın önemine vurgu yaptılar. Sivil toplum örgütleri ve pandemi sonrası süreçte vatandaşların sorunlarının ve çözüm arayışlarının görüşüldüğü toplantı ortak görüş ve önerilerin konuşulmasını ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ve katılımcılara Kandıra yoğurdu ikramı ile sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.