MUSTAFA BAŞKANDAN GEBZE'DE ÇÖP TEPKİSİ

Dünya 10.07.2020 - 14:54, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MUSTAFA BAŞKANDAN GEBZE'DE ÇÖP TEPKİSİ

KH/CENGİZYUCAK Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Gebzelilerin oluşturduğu çevre kirliliğine tepki gösterdi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, yaptığı yazılı açıklamada, piknikçiler yoğun olarak kullandığı ve bölgenin içme suyunun karşılandığı denizli göleti mevkilerinde son günlerde kıyılara gelişi güzel olarak atılan ya da bırakılan çöplerin ciddi anlamda çevresel sorun oluşturduğunu belirtti. Partililerden göl kıyısındaki yaşanan çevre kirliliği nedeniyle yoğun şikayet geldiğini kaydeden Türel, şöyle devam etti: "Son zamanlarda Denizli Göletinin büyük bölümünde bu manzaralara şahitlik etmekteyiz, baktığımızda bu tablo maalesef hoş olmayacağımız görüntüler oluşturuyor. Buradan basın aracılığıyla vatandaşlarımızı çevre konusunda daha hassas olmaya davet ediyoruz. Özellikle piknik yapan vatandaşlarımızın atıklarını çevreye gelişi güzel bırakmamalarını rica ediyoruz bu çevre hepimizin ve çocuklarımıza daha temiz bir çevre bırakmak hepimizin görevi. Ayrıca Bölgemizin içme suyu ihtiyacını karşılayan Denizli Göletinin çevresinde beldiyenin gerekli önlemleri almasını ve çevre temizliğinin yapılması konusunda da uyarıyoruz. İçme suyunun sağlığının korunması açısından çevrenin temiz tutulması büyük önem arz etmektedir. "

KH/CENGİZYUCAK Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Gebzelilerin oluşturduğu çevre kirliliğine tepki gösterdi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, yaptığı yazılı açıklamada, piknikçiler yoğun olarak kullandığı ve bölgenin içme suyunun karşılandığı denizli göleti mevkilerinde son günlerde kıyılara gelişi güzel olarak atılan ya da bırakılan çöplerin ciddi anlamda çevresel sorun oluşturduğunu belirtti.

Partililerden göl kıyısındaki yaşanan çevre kirliliği nedeniyle yoğun şikayet geldiğini kaydeden Türel, şöyle devam etti:
"Son zamanlarda Denizli Göletinin büyük bölümünde bu manzaralara şahitlik etmekteyiz, baktığımızda bu tablo maalesef hoş olmayacağımız görüntüler oluşturuyor. Buradan basın aracılığıyla vatandaşlarımızı çevre konusunda daha hassas olmaya davet ediyoruz. Özellikle piknik yapan vatandaşlarımızın atıklarını çevreye gelişi güzel bırakmamalarını rica ediyoruz bu çevre hepimizin ve çocuklarımıza daha temiz bir çevre bırakmak hepimizin görevi. Ayrıca Bölgemizin içme suyu ihtiyacını karşılayan Denizli Göletinin çevresinde beldiyenin gerekli önlemleri almasını ve çevre temizliğinin yapılması konusunda da uyarıyoruz. İçme suyunun sağlığının korunması açısından çevrenin temiz tutulması büyük önem arz etmektedir. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.