Gebzeli hayırsever iş adamı Karakaya oraya da yardım elini uzattı

Yaşam 14.08.2021 - 15:53, Güncelleme: 14.08.2021 - 15:53
 

Gebzeli hayırsever iş adamı Karakaya oraya da yardım elini uzattı

KOCAELİ HABERİ
Muhtarlıklar aracılığı ile Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası'nda ihtiyaç sahibi insanlara yaptığı yardımlarla bilinen Gebzeli tanınmıış işadamı Haydar Karakaya, Kastamonu sel bölgesine de yardım elini uzattı.. Haydar Karakaya'dan yardım desteğini alan Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı bu hayırlı iş diğer yardıma niyetli insanlara da "örnek olsun" diye sosyal medyadan "Değerli Büyüğüm Yüreği Güzel Merhamet Abidesi Haydar Karakaya Abim Rahmetli Evladı Cem Karakaya Adına Muhtarlık Talebimize icabet edip #KastamonuBozkurt ilçemize Afet Nedeniyle 7500-Adet içme suyu yardımında bulundu Rabbim Hayrını Kabul etsin inşallah..." mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Muhtarlıklar aracılığı ile Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası'nda ihtiyaç sahibi insanlara yaptığı yardımlarla bilinen Gebzeli tanınmıış işadamı Haydar Karakaya, Kastamonu sel bölgesine de yardım elini uzattı..

Haydar Karakaya'dan yardım desteğini alan Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı bu hayırlı iş diğer yardıma niyetli insanlara da "örnek olsun" diye sosyal medyadan "Değerli Büyüğüm Yüreği Güzel Merhamet Abidesi Haydar Karakaya Abim Rahmetli Evladı Cem Karakaya Adına Muhtarlık Talebimize icabet edip #KastamonuBozkurt ilçemize Afet Nedeniyle 7500-Adet içme suyu yardımında bulundu Rabbim Hayrını Kabul etsin inşallah..." mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.