MÜNİR KARALOĞLU'NUN ACI GÜNÜ!

Yaşam 22.12.2020 - 13:15, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MÜNİR KARALOĞLU'NUN ACI GÜNÜ!

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyüjlşehir Belediyesi eski Genel sekreteri ve Diyarbakır Valisi Münir Karaoloğlu'nun annesi Havva Karaloğlu vefat etti.. Karaloğlu acı haberi sosyal medyadan "Annem Havva Karaloğlu, emanetini Cenab-ı Hak’ka teslim etti. Makamı âli, mekanı cennet olsun. Rahman ve rahim olan Rabbimden; annem ve tüm ölmüşlerimize rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum." sözleri ile duyurdu.. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyüjlşehir Belediyesi eski Genel sekreteri ve Diyarbakır Valisi Münir Karaoloğlu'nun annesi Havva Karaloğlu vefat etti..

Karaloğlu acı haberi sosyal medyadan "Annem Havva Karaloğlu, emanetini Cenab-ı Hak’ka teslim etti. Makamı âli, mekanı cennet olsun. Rahman ve rahim olan Rabbimden; annem ve tüm ölmüşlerimize rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum." sözleri ile duyurdu..

Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.