İŞTE AHU ÖZYURT'UN YENİ ADRESİ

Spor 20.08.2021 - 10:32, Güncelleme: 20.08.2021 - 10:32
 

İŞTE AHU ÖZYURT'UN YENİ ADRESİ

Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Ahu Özyurt getirildi.
Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Ahu Özyurt getirildi. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden lisans, New York'taki Columbia Üniversitesi Gazetecilik Okulu'ndan master derecesi bulunan Özyurt'un 28 yılı aşkın aktif gazetecilik kariyerinde muhabirlik, sunuculuk ve tartışma programı moderatörlüğünün yanı sıra, Milliyet ile CNN Türk'ün Washington temsilciliğini yürüttüğü belirtildi. Ahu Özyurt'un çok iyi derecede İngilizce, orta seviyede İtalyanca ve Fransızca bildiği kaydedildi. "Bu camianın neferi olma şansı verdikleri için minnetarım" Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Özyurt, "Yılların gazetecilik kariyerinden sonra daha iyi ne olabilir demiştim ki oluverdi. Bana güvenen Sn. Burak Elmas ve Galatasaray yönetimine, taraftarlar, üyeler ve Ali Sami Yen'de omuz omuza durduğum dostlara bana bu camianın neferi olma şansı verdikleri için minnetarım" ifadelerini kullandı.   
Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Ahu Özyurt getirildi.

Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Ahu Özyurt getirildi.

Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden lisans, New York'taki Columbia Üniversitesi Gazetecilik Okulu'ndan master derecesi bulunan Özyurt'un 28 yılı aşkın aktif gazetecilik kariyerinde muhabirlik, sunuculuk ve tartışma programı moderatörlüğünün yanı sıra, Milliyet ile CNN Türk'ün Washington temsilciliğini yürüttüğü belirtildi. Ahu Özyurt'un çok iyi derecede İngilizce, orta seviyede İtalyanca ve Fransızca bildiği kaydedildi.

"Bu camianın neferi olma şansı verdikleri için minnetarım"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Özyurt, "Yılların gazetecilik kariyerinden sonra daha iyi ne olabilir demiştim ki oluverdi. Bana güvenen Sn. Burak Elmas ve Galatasaray yönetimine, taraftarlar, üyeler ve Ali Sami Yen'de omuz omuza durduğum dostlara bana bu camianın neferi olma şansı verdikleri için minnetarım" ifadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.