Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında yeni açıklama

Siyaset 24.10.2020 - 17:27, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında yeni açıklama

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında, belediye bir açıklama daha yaptı. Böcek'in enfeksiyon bulgularının devam ettiği söylenirken, durumun ciddiyetini koruduğu aktarıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'in yoğun bakımda tedavi görmesinin 48'inci gününde belediye hesabından Böcek'in sağlık durumu hakkında bir açıklama daha yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Böcek'in yoğun bakımdaki takip ve tedavisinin devam ettiği aktarıldı. Açıklamada, "Son dönemde olumlu gelişmeler olmakla birlikte enfeksiyon bulguları devam etmekte, durumu ciddiyetini ve kritikliğini korumaktadır." denildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında, belediye bir açıklama daha yaptı. Böcek'in enfeksiyon bulgularının devam ettiği söylenirken, durumun ciddiyetini koruduğu aktarıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'in yoğun bakımda tedavi görmesinin 48'inci gününde belediye hesabından Böcek'in sağlık durumu hakkında bir açıklama daha yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Böcek'in yoğun bakımdaki takip ve tedavisinin devam ettiği aktarıldı.

Açıklamada, "Son dönemde olumlu gelişmeler olmakla birlikte enfeksiyon bulguları devam etmekte, durumu ciddiyetini ve kritikliğini korumaktadır." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.