Muharrem İnce'nin partisinin adı ve logosu hazır

Siyaset 04.12.2020 - 15:03, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Muharrem İnce'nin partisinin adı ve logosu hazır

Muharrem İnce, CHP'den umudu kalmadığını söyledi. İnce'nin kuracağı partinin adını ve logosunun hazır olduğu öğrenildi. "Memleket Hareketi" kurucusu Muharrem İnce, yeni parti çalışmasına ilişkin Hürriyet'ten Abdülkadir Selvi'ye konuştu. 'CHP yönetilmiyor, her gün bir skandal var' “Yeni parti kurma eğilimi ağır bastığına göre CHP’den umudunuz kalmadı mı?” sorusuna “Evet” yanıtını veren İnce “CHP’nin durumuna çok üzülüyorum. Türkiye yönetilmiyor, CHP de yönetilmiyor. Her gün bir skandal var" dedi. İmamoğlu'na suikast iddiası İmamoğlu'na suikast iddialarına ilişkin konuşan İnce, "Ben bu konuda devletin ciddiyetine inandım. Bunlar konuşulmaz. Devletin yetkililerine açarsınız telefonu, durumu sorarsınız. Ayaküstü konuşulacak konular değil. Türkiye’de bir terör gerçeği var. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu coğrafyada bir terör gerçeği var" dedi. Yeni partinin logosu ve ismi hazır Selvi, yeni parti konusunda ise, "Muharrem İnce ile sohbetin sonunda parti ismi ve logo üzerindeki çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını öğrendim. Ancak geniş bir kitle ile karar verilmesi için açıklamadı" bilgisini aktardı. Yazının tamamını okumak için tıklayınız

Muharrem İnce, CHP'den umudu kalmadığını söyledi. İnce'nin kuracağı partinin adını ve logosunun hazır olduğu öğrenildi.

"Memleket Hareketi" kurucusu Muharrem İnce, yeni parti çalışmasına ilişkin Hürriyet'ten Abdülkadir Selvi'ye konuştu.

'CHP yönetilmiyor, her gün bir skandal var'
“Yeni parti kurma eğilimi ağır bastığına göre CHP’den umudunuz kalmadı mı?” sorusuna “Evet” yanıtını veren İnce “CHP’nin durumuna çok üzülüyorum. Türkiye yönetilmiyor, CHP de yönetilmiyor. Her gün bir skandal var" dedi.

İmamoğlu'na suikast iddiası
İmamoğlu'na suikast iddialarına ilişkin konuşan İnce, "Ben bu konuda devletin ciddiyetine inandım. Bunlar konuşulmaz. Devletin yetkililerine açarsınız telefonu, durumu sorarsınız. Ayaküstü konuşulacak konular değil. Türkiye’de bir terör gerçeği var. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu coğrafyada bir terör gerçeği var" dedi.

Yeni partinin logosu ve ismi hazır
Selvi, yeni parti konusunda ise, "Muharrem İnce ile sohbetin sonunda parti ismi ve logo üzerindeki çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını öğrendim. Ancak geniş bir kitle ile karar verilmesi için açıklamadı" bilgisini aktardı.
Yazının tamamını okumak için tıklayınız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.