KOCAELİ// O ilçe Başkanı görevden alındı

Siyaset 12.10.2021 - 07:35, Güncelleme: 12.10.2021 - 07:35
 

KOCAELİ// O ilçe Başkanı görevden alındı

KOCAELİ HABERİ
Milliyetçi Hareket Partisi Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender görevden alındı. Geçtiğimiz aylarda MHP Kocaeli eski İl Başkanı Aydın Ünlü’nün görevden alınmasının ve Yunus Emre Kurt'un MHP İl Başkanı olmasından sonra Gebze ve Darıca başta olmak üzere birçok ilçe başkanı görevinden istifa etmişti. MHP  Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender ise seçilmiş başkan olduğu söyleyerek görevine devam ediyordu. Bugün Kartepe İlçe Başkanlığı genel merkez tarafından feshedildi. Kalender sosyal medya hesabından paylaşım yaparak helallik istedi. Kalender'in mesajında şu ifadeler yer aldı: "Değerli yöneticiler MHP Kartepe ilçe başkanlığı genel merkez tarafından fesih edilmiştir, hakkımızda hayırlısı olsun biz büyük bir aileyiz, her zaman davamızın emrindeyiz. Yönetim olarak hakkınızı helal edin. Bizden yana hak hukuk ne varsa helal olsun."
KOCAELİ HABERİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender görevden alındı.

Geçtiğimiz aylarda MHP Kocaeli eski İl Başkanı Aydın Ünlü’nün görevden alınmasının ve Yunus Emre Kurt'un MHP İl Başkanı olmasından sonra Gebze ve Darıca başta olmak üzere birçok ilçe başkanı görevinden istifa etmişti. MHP  Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender ise seçilmiş başkan olduğu söyleyerek görevine devam ediyordu. Bugün Kartepe İlçe Başkanlığı genel merkez tarafından feshedildi. Kalender sosyal medya hesabından paylaşım yaparak helallik istedi. Kalender'in mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Değerli yöneticiler MHP Kartepe ilçe başkanlığı genel merkez tarafından fesih edilmiştir, hakkımızda hayırlısı olsun biz büyük bir aileyiz, her zaman davamızın emrindeyiz. Yönetim olarak hakkınızı helal edin. Bizden yana hak hukuk ne varsa helal olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.