BELEDİYE BAŞKANI TURAN'DAN EN ÇOK ÖVGÜYÜ ONLAR ALDI

İlçeler 25.12.2021 - 11:29, Güncelleme: 25.12.2021 - 11:47
 

BELEDİYE BAŞKANI TURAN'DAN EN ÇOK ÖVGÜYÜ ONLAR ALDI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan yıl içerisinde gerek sosyal medya gerekse her türlü yerel hizmet toplantılarında övgüler dizerek teşekkür ettiği temizlik işleri personellerini, AK Parti Yerel Yönetimler toplantıları için gittiği Ankara Kızılcahamam'da ihmal etmedi.. Başkan Turan Kandıra Belediyesi Temzilik işleri personelinin bu sabah ki çalışmalarını "Temizlik işleri personelimiz, ilçemizin her köşesinde temiz ilçe #Kandıra ' mız için çalışmalarını sürdürüyor. Her türlü hava şartlarında işinden ödün vermeyen tüm belediye personelimize teşekkür ediyorum..." mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan yıl içerisinde gerek sosyal medya gerekse her türlü yerel hizmet toplantılarında övgüler dizerek teşekkür ettiği temizlik işleri personellerini, AK Parti Yerel Yönetimler toplantıları için gittiği Ankara Kızılcahamam'da ihmal etmedi..

Başkan Turan Kandıra Belediyesi Temzilik işleri personelinin bu sabah ki çalışmalarını "Temizlik işleri personelimiz, ilçemizin her köşesinde temiz ilçe #Kandıra ' mız için çalışmalarını sürdürüyor. Her türlü hava şartlarında işinden ödün vermeyen tüm belediye personelimize teşekkür ediyorum..." mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.