MİLLETVEKİLİ KATIRCIOĞLU SESSİZ KALMADI

Siyaset 09.11.2020 - 04:03, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MİLLETVEKİLİ KATIRCIOĞLU SESSİZ KALMADI

KOCAELİ HABERİ Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın instagram sayfasından Bakanlıktan istifa ettiğini duyurması sonrasında Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu twitter sayfasından yaptığı "Berat Albayrak'a destek" açıklamasında  "Milli enerji ve Milli ekonomi atılımımızı hedef alan onca saldırıya karşı büyüyen, güçlenen ve tam bağımsız Türkiye’nin inşaası için Bakanımız Sn. Berat Albayrak’ın mücadelesine hep birlikte şahidiz. Bu konu her yönü ile Sn. Cumhurbaşkanımızın takdirindedir ." dedi.. Katırcıoğlu daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte çektirmiş olduğu bir fotoğraf karesini "Yolun, Yolumuz Davan, Davamızdır" mesajı ile paylaştı..  

KOCAELİ HABERİ Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın instagram sayfasından Bakanlıktan istifa ettiğini duyurması sonrasında Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu twitter sayfasından yaptığı "Berat Albayrak'a destek" açıklamasında  "Milli enerji ve Milli ekonomi atılımımızı hedef alan onca saldırıya karşı büyüyen, güçlenen ve tam bağımsız Türkiye’nin inşaası için Bakanımız Sn. Berat Albayrak’ın mücadelesine hep birlikte şahidiz. Bu konu her yönü ile Sn. Cumhurbaşkanımızın takdirindedir ." dedi..

Katırcıoğlu daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte çektirmiş olduğu bir fotoğraf karesini "Yolun, Yolumuz Davan, Davamızdır" mesajı ile paylaştı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.