MHP'nin önemli ismi yaşamını yitirdi

Yaşam 10.01.2021 - 12:15, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MHP'nin önemli ismi yaşamını yitirdi

MHP camiasının tanınmış isimlerinden ünlü mimar Ahmet Vefik Alp hayatını kaybetti. MHP Genel Merkezi'nin mimarı da olan Ahmet Vefik Alp, Alparslan Türkeş'in de danışmanlığını yapmıştı. Ünlü mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp hayatını kaybetti. Aileye yakın isimler ölüm haberini doğrularken, rahatsızlığıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Ahmet Vefik Alp, MHP Genel merkezinin binasını ve Ozan Arif’in anıt mezarlarını tasarlayan isimdi. Ülkücü hareketin çok yakından tanıdığı Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp aynı zamanda 1994 mahalli idareler seçimlerinde MHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmuş, MHP Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in de danışmanlığını yapmıştı.

MHP camiasının tanınmış isimlerinden ünlü mimar Ahmet Vefik Alp hayatını kaybetti. MHP Genel Merkezi'nin mimarı da olan Ahmet Vefik Alp, Alparslan Türkeş'in de danışmanlığını yapmıştı.

Ünlü mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp hayatını kaybetti. Aileye yakın isimler ölüm haberini doğrularken, rahatsızlığıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Ahmet Vefik Alp, MHP Genel merkezinin binasını ve Ozan Arif’in anıt mezarlarını tasarlayan isimdi.

Ülkücü hareketin çok yakından tanıdığı Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp aynı zamanda 1994 mahalli idareler seçimlerinde MHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmuş, MHP Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in de danışmanlığını yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.