MHP GEBZE ESKİ İLÇE BAŞKANI TAŞDEMİR'İN ACI GÜNÜ!

Yaşam 08.09.2019 - 06:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MHP GEBZE ESKİ İLÇE BAŞKANI TAŞDEMİR'İN ACI GÜNÜ!

MHP Gebze eski ilçe başkanı Ferit Taşdemir'in annesi Sevim Taşdemir tedavi için uzun zamandır yatmakta olduğu hastanede vefat etti!. Merhume Sevim Taşdemir'in cenazesi bugün (8 Eylül pazar) öğle namazına müteakip Gebze Muallim Köyü camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanında toprağa verilecektir. Kocaelihaberi.com olarak Merhumeye Allah'tan rahmet, Taşdemir ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

MHP Gebze eski ilçe başkanı Ferit Taşdemir'in annesi Sevim Taşdemir tedavi için uzun zamandır yatmakta olduğu hastanede vefat etti!.

Merhume Sevim Taşdemir'in cenazesi bugün (8 Eylül pazar) öğle namazına müteakip Gebze Muallim Köyü camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanında toprağa verilecektir.

Kocaelihaberi.com olarak Merhumeye Allah'tan rahmet, Taşdemir ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.