GALATASARAY TRANSFER BOMBASINI PATLATTI

Spor 27.12.2021 - 19:11, Güncelleme: 27.12.2021 - 19:16
 

GALATASARAY TRANSFER BOMBASINI PATLATTI

KOCAELİ HABERİ
Son dakika: Galatasaray, Mostafa Mohamed'in bonservisini Zamalek'ten aldı ve 2025 yılına kadar sözleşme yaptı. Sarı-Kırmızılılar, Mohamed için Mısır ekibine 4 milyon dolar ödeme yaptı. Galatasaray, Mostafa Mohamed için kulübü Zamalek'e 1 Temmuz 2022 tarihinde 4 milyon dolar ödeme yapılacağını KAP'a bildirdiğini resmen açıkladı.
KOCAELİ HABERİ

Son dakika: Galatasaray, Mostafa Mohamed'in bonservisini Zamalek'ten aldı ve 2025 yılına kadar sözleşme yaptı. Sarı-Kırmızılılar, Mohamed için Mısır ekibine 4 milyon dolar ödeme yaptı.

Galatasaray, Mostafa Mohamed için kulübü Zamalek'e 1 Temmuz 2022 tarihinde 4 milyon dolar ödeme yapılacağını KAP'a bildirdiğini resmen açıkladı.

SON DAKİKA: Mustafa Muhammed'in bonservisi alındı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.