Metiner’den Arınç’a tepki: Yazık!

20.11.2020 - 09:40, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Metiner’den Arınç’a tepki: Yazık!

AK Partili eski milletvekili Mehmet Metiner, Bülent Arınç'ın Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın tahliyesiyle ilgili açıklamalarının ardından 'Bütün bunları devlet katından birisi söylüyor. Cumhur ittifakına sabotaj! Yazık!' diye tepki gösterdi. 26. dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Bülent Arınç’ın Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’nın tahliyesiyle ilgili açıklamalarının ardından ‘Devlet katından birisi, Cumhur ittifakına sabotaj’ mesajını paylaştı. Arınç’ın o ifadelerinin ardından paylaşımda bulunan Metiner, Arınç’ın daha önceki açıklamalarına da göndermede bulunarak, “Biden iyi. Demirtaş cici. Kitabını herkes okumalı güzellemesi. Kavala haksız yere içerde. Demirtaş da Kavala da bırakılmalı acilen. KHK facia. KHK'dan ihraç edilenler göreve. Bütün bunları kim mi söylüyor? Devlet katından birisi. Cumhur ittifakına sabotaj! Yazık!” mesajını paylaştı.

AK Partili eski milletvekili Mehmet Metiner, Bülent Arınç'ın Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın tahliyesiyle ilgili açıklamalarının ardından 'Bütün bunları devlet katından birisi söylüyor. Cumhur ittifakına sabotaj! Yazık!' diye tepki gösterdi.

26. dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Bülent Arınç’ın Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’nın tahliyesiyle ilgili açıklamalarının ardından ‘Devlet katından birisi, Cumhur ittifakına sabotaj’ mesajını paylaştı. Arınç’ın o ifadelerinin ardından paylaşımda bulunan Metiner, Arınç’ın daha önceki açıklamalarına da göndermede bulunarak,

“Biden iyi. Demirtaş cici. Kitabını herkes okumalı güzellemesi. Kavala haksız yere içerde. Demirtaş da Kavala da bırakılmalı acilen. KHK facia. KHK'dan ihraç edilenler göreve. Bütün bunları kim mi söylüyor? Devlet katından birisi. Cumhur ittifakına sabotaj! Yazık!” mesajını paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.