Meteorolojik Uyarı!

20.09.2020 - 06:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Meteorolojik Uyarı!

KOCAELİ HABERİ Meteoroloji 20 Eylü 2020 pazar günü için yayınladığı hava tahmini raporunda Maramara Bölgesi içinde kuvvetli rüzgar uyarsında bulundu; Meteoroloji uyarısında "Rüzgarın; Marmara’nın güney ve doğusu, Kuzey Ege kıyıları ile Düzce, Zonguldak ve Bartın kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir!" ifadelerine yer verdi..

KOCAELİ HABERİ Meteoroloji 20 Eylü 2020 pazar günü için yayınladığı hava tahmini raporunda Maramara Bölgesi içinde kuvvetli rüzgar uyarsında bulundu;

Meteoroloji uyarısında "Rüzgarın; Marmara’nın güney ve doğusu, Kuzey Ege kıyıları ile Düzce, Zonguldak ve Bartın kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir!" ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.