Mesut Özil paylaşımı Fenerbahçelileri coşturdu

08.07.2019 - 12:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Mesut Özil paylaşımı Fenerbahçelileri coşturdu

Arsenal forması giyen Mesut Özil'in paylaşımı Fenerbahçelileri heyecanlandırırken Hakan Bilal Kutlualp de Türk asıllı Alman futbolcunun maaşı için hesap yaptı. Kadrosunu Murat Sağlam, Emre Belözoğlu, Allahyar, Max Kruse ve VEdat Muriç ile güçlendiren Fenerbahçe, şampiyon olmak için transferde büyük adımlar atmaya devam ederken gündeme bomba gibi bir isim geldi. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'da forma giyen Mesut Özil'in alevli paylaşımı Fenerbahçelileri heyecanlandırdı. #AcunAbiMesutuFenereGetir ve #FenerSeniBekliyorMesut hashtagleriyle yıldız futbolcuyu Fenerbahçe'ye gelmesi yönünde ikna etmeye çalışıyor. Türk asıllı Alman futbolcunun Arsenal ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunuyor.   Mesut'un maaşı nasıl ödenecek Türk asıllı Alman süperstar Mesut Özil, İngiliz ekibinden yıllık 15 milyon Euro civarında bir ücret kazanıyor. Fenerbahçe, Mesut'un maaşının 6 milyon Euro'sunu Arsenal'in ödemesini talep ederken, 9 milyon Euro'luk kısmı sponsor desteği ile yarı yarıya ödemenin hesaplarını yapıyor. Kiralık formülü Arsenal'le 2021 yılı haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan yıldız orta sahanın 1 yıllık kiralık olarak kadroya katılması planlanıyor. Dolayısıyla ciddi şekilde maddi zorluk yaşayan kulüp bonservis bedeli ödememiş olacak.  Acun Ilıcalı sinyali vermişti Daha önce Acun Ilıcalı'nın "Mesut'un Arsenal ile 2 yıllık sözleşmesi var ama şunu anladım. Mesut bir gün Fenerbahçe forması giyecek" ifadelerini kullanmıştı. Hakan Bilal Kutlualp hesap yaptı Aziz Yıldırım'ın başkanlığı döneminde Fenerbahçe'de yöneticilik Hakan Bilal Kutlualp, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olma olasılığını değerlendirdi.. Arkadaslar Mesut Özil olayina söyle bakıyorum:Arsenal Mesutu bu maaşıyla satamaz ca. 25M€(2 yil)verir bize bu para onlarda kalir.25M€ nun neti ca.13 yapar.Biz bonsevis odemeden Mesuta 3 yil 18versek 9unu maas 9unu bonsevis saysakMesut bizi,biz Mesut' istiyoruz cok önemli— Hakan Bilal Kutlualp (@hbkhbk) 7 Temmuz 2019

Arsenal forması giyen Mesut Özil'in paylaşımı Fenerbahçelileri heyecanlandırırken Hakan Bilal Kutlualp de Türk asıllı Alman futbolcunun maaşı için hesap yaptı.

Kadrosunu Murat Sağlam, Emre Belözoğlu, Allahyar, Max Kruse ve VEdat Muriç ile güçlendiren Fenerbahçe, şampiyon olmak için transferde büyük adımlar atmaya devam ederken gündeme bomba gibi bir isim geldi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'da forma giyen Mesut Özil'in alevli paylaşımı Fenerbahçelileri heyecanlandırdı. #AcunAbiMesutuFenereGetir ve #FenerSeniBekliyorMesut hashtagleriyle yıldız futbolcuyu Fenerbahçe'ye gelmesi yönünde ikna etmeye çalışıyor. Türk asıllı Alman futbolcunun Arsenal ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

Mesut'un maaşı nasıl ödenecek
Türk asıllı Alman süperstar Mesut Özil, İngiliz ekibinden yıllık 15 milyon Euro civarında bir ücret kazanıyor. Fenerbahçe, Mesut'un maaşının 6 milyon Euro'sunu Arsenal'in ödemesini talep ederken, 9 milyon Euro'luk kısmı sponsor desteği ile yarı yarıya ödemenin hesaplarını yapıyor.

Kiralık formülü
Arsenal'le 2021 yılı haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan yıldız orta sahanın 1 yıllık kiralık olarak kadroya katılması planlanıyor. Dolayısıyla ciddi şekilde maddi zorluk yaşayan kulüp bonservis bedeli ödememiş olacak. 

Acun Ilıcalı sinyali vermişti
Daha önce Acun Ilıcalı'nın "Mesut'un Arsenal ile 2 yıllık sözleşmesi var ama şunu anladım. Mesut bir gün Fenerbahçe forması giyecek" ifadelerini kullanmıştı.

Hakan Bilal Kutlualp hesap yaptı
Aziz Yıldırım'ın başkanlığı döneminde Fenerbahçe'de yöneticilik Hakan Bilal Kutlualp, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olma olasılığını değerlendirdi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.