ERDOĞAN'DAN ARNAVUTLUK'TA FLAŞ AÇIKLAMALAR

Siyaset 17.01.2022 - 14:55, Güncelleme: 17.01.2022 - 14:55
 

ERDOĞAN'DAN ARNAVUTLUK'TA FLAŞ AÇIKLAMALAR

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutluk'ta 2019'da meydana gelen deprem felaketinde evlerini kaybeden aileler için Türkiye tarafından inşa edilen konutların teslim törenindeki açıklamalarından öne çıkanlar; Bu anlamlı tören vesilesiyle sizlerle beraber olmaktan büyük bahtiyarlık duyuyorum. Arnavutluk'un sevinci sevincimiz, sıkıntısı da bizim sıkıntımızdır. Sizlerin huzur ve esenliğini kendimizinkinden ayırt etmiyoruz. Aynı acıları daha önce pek çok kez yaşamış bir ülkenin insanları olarak yaşanan iki deprem bizi de üzmüştür. Kardeşler kardeşlerinin imdadına zor zamanlarda yetişirler. Büyükelçiliğimiz, AFAD'ımız, TİKA'mız, Sağlık Bakanlığı'mız vasıtasıyla gereken tüm yardımları Arnavutluk'a ulaştırdık. Depremden sonra bölgeye yardıma koşan ilk ülkenin Türkiye olması aramızdaki dayanışmanın en güçlü göstergesidir. Toplam 522 konutu içeren ve yaklaşık 42 milyon euro'ya mâl olan bu evlere sizlere teslim ediyorum. Teslim ettiğimiz konutların Arnavutluk'a ve hak sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte Türkiye olarak bizde sel ve deprem felaketleri yaşasakta Arnavutluk'a ve size olan sözümü hayata geçirdik. "DARA DÜŞEN TÜM KOMŞULARIMIZIN İMDADINA KOŞTUK" Arnavutluk ile hem ortak tarihi hem de ortak medeniyeti paylaşıyoruz. İyi ve kötü gününde kardeşinin yanında olmak bizim medeniyet değerlerimizin en önemlilerindendir. Koronavirüs salgınında büyük büyük devletler kendi içine kapanırken, sınırları dışındaki drama gözlerini kaparken biz hiçbir ayrım yapmadan dara düşen tüm komşularımızın imdadına koştuk.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutluk'ta 2019'da meydana gelen deprem felaketinde evlerini kaybeden aileler için Türkiye tarafından inşa edilen konutların teslim törenindeki açıklamalarından öne çıkanlar;

Bu anlamlı tören vesilesiyle sizlerle beraber olmaktan büyük bahtiyarlık duyuyorum. Arnavutluk'un sevinci sevincimiz, sıkıntısı da bizim sıkıntımızdır. Sizlerin huzur ve esenliğini kendimizinkinden ayırt etmiyoruz. Aynı acıları daha önce pek çok kez yaşamış bir ülkenin insanları olarak yaşanan iki deprem bizi de üzmüştür.

Kardeşler kardeşlerinin imdadına zor zamanlarda yetişirler. Büyükelçiliğimiz, AFAD'ımız, TİKA'mız, Sağlık Bakanlığı'mız vasıtasıyla gereken tüm yardımları Arnavutluk'a ulaştırdık.

Depremden sonra bölgeye yardıma koşan ilk ülkenin Türkiye olması aramızdaki dayanışmanın en güçlü göstergesidir.

Toplam 522 konutu içeren ve yaklaşık 42 milyon euro'ya mâl olan bu evlere sizlere teslim ediyorum. Teslim ettiğimiz konutların Arnavutluk'a ve hak sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte Türkiye olarak bizde sel ve deprem felaketleri yaşasakta Arnavutluk'a ve size olan sözümü hayata geçirdik.

"DARA DÜŞEN TÜM KOMŞULARIMIZIN İMDADINA KOŞTUK"

Arnavutluk ile hem ortak tarihi hem de ortak medeniyeti paylaşıyoruz. İyi ve kötü gününde kardeşinin yanında olmak bizim medeniyet değerlerimizin en önemlilerindendir. Koronavirüs salgınında büyük büyük devletler kendi içine kapanırken, sınırları dışındaki drama gözlerini kaparken biz hiçbir ayrım yapmadan dara düşen tüm komşularımızın imdadına koştuk.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.