SİYASETTE YENİ BİR İTTİFAK MI KURULUYOR?

Siyaset 16.09.2021 - 19:58, Güncelleme: 16.09.2021 - 19:58
 

SİYASETTE YENİ BİR İTTİFAK MI KURULUYOR?

Kocaelihaberi
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti. Temel Karamollaoğlu ziyaret sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet_Davutoglu'nu ziyaret ettim. Gündemdeki konulara dair fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.. Bu buluşma siyasi kulislerde Cumhur ve Millet İttifaklarının dışında üçüncü bir ittifak mı kuruluyor şeklinde merak uyandırdı..
Kocaelihaberi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti.

Temel Karamollaoğlu ziyaret sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet_Davutoglu'nu ziyaret ettim. Gündemdeki konulara dair fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi..

Bu buluşma siyasi kulislerde Cumhur ve Millet İttifaklarının dışında üçüncü bir ittifak mı kuruluyor şeklinde merak uyandırdı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.