KOCAELİ VALİLİĞİNDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Güncel 23.01.2022 - 23:18, Güncelleme: 23.01.2022 - 23:23
 

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
Bolu/Gerede Otoyolu ve Devlet Yolu Yoğun Kar Yağışı ve Tipi Nedeniyle Kapalı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre Bolu / Gerede otoyol ve devlet yolu yoğun kar ve tipi nedeniyle kapanmış olup, ilimizden Ankara istikametine araç geçişine ikinci bir duyuruya kadar izin verilmeyecektir. “Eğitim Faaliyetlerine Ara Verilmesi ve İdari İzin” Kocaelili vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin olumsuz hava koşulları sebebiyle mağduriyet yaşamamaları için Valiliğimizce;  halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmî okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kurslarımız da dahil olmak üzere bütün eğitim ve öğretim kurumlarında “yüz yüze eğitim” faaliyetlerine 24 Ocak 2022 Pazartesi günü bir gün süre ile ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engellilerimiz ile hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaklardır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ                                                                                                    
KOCAELİ HABERİ

Bolu/Gerede Otoyolu ve Devlet Yolu Yoğun Kar Yağışı ve Tipi Nedeniyle Kapalı

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre Bolu / Gerede otoyol ve devlet yolu yoğun kar ve tipi nedeniyle kapanmış olup, ilimizden Ankara istikametine araç geçişine ikinci bir duyuruya kadar izin verilmeyecektir.

“Eğitim Faaliyetlerine Ara Verilmesi ve İdari İzin”

Kocaelili vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin olumsuz hava koşulları sebebiyle mağduriyet yaşamamaları için Valiliğimizce;  halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmî okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kurslarımız da dahil olmak üzere bütün eğitim ve öğretim kurumlarında “yüz yüze eğitim” faaliyetlerine 24 Ocak 2022 Pazartesi günü bir gün süre ile ara verilmiştir.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engellilerimiz ile hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaklardır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ

 

 

                                                                                             

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sinirli adam
(24.01.2022 10:21 - #306)
Yollar açıldı 2. Bir emir geldi fakat otobus hareketine şuan izmit otogardan izin verilmemektedir. İnsanlar dün 8 den beri perisanlar orda .
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.