BAŞKAN BIYIK ONLARI AFYONKARAHİSAR'A KAMPA GÖTÜRDÜ

İlçeler 23.10.2021 - 17:52, Güncelleme: 23.10.2021 - 17:52
 

BAŞKAN BIYIK ONLARI AFYONKARAHİSAR'A KAMPA GÖTÜRDÜ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ile birlikte Darıcalı muhtarları eşleri ile beraber Afyonkarahisar'da bir kaplıca otelinde kampa götürdü..  Darıca heyetei, kampın ikinci gününde Afyonkarahisar'ın Gebzeli valisi Gökmen Çiçek'e misafir olup, kemti,n tarihi yerlerini birlikte gezdi. Başkan Bıyık yaptığı sosyal medya paylaşımında "Darıca heyeti Eğitim programı için #Afyonkarahisar’dayız. Darıca Kaymakamımız Yüksel Kara ve Darıca’lı muhtarlarımız ile birlikte Afyonkarahisar Valimiz, Gebze’li hemşerimiz Sayın Gökmen Çiçek’in misafiri olduk. Bizlere Afyonkarahisar’ın güzelliklerini tanıtan değerli Valimize yakinen göstermiş oldukları misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ile birlikte Darıcalı muhtarları eşleri ile beraber Afyonkarahisar'da bir kaplıca otelinde kampa götürdü.. 

Darıca heyetei, kampın ikinci gününde Afyonkarahisar'ın Gebzeli valisi Gökmen Çiçek'e misafir olup, kemti,n tarihi yerlerini birlikte gezdi.

Başkan Bıyık yaptığı sosyal medya paylaşımında "Darıca heyeti Eğitim programı için #Afyonkarahisar’dayız. Darıca Kaymakamımız Yüksel Kara ve Darıca’lı muhtarlarımız ile birlikte Afyonkarahisar Valimiz, Gebze’li hemşerimiz Sayın Gökmen Çiçek’in misafiri olduk. Bizlere Afyonkarahisar’ın güzelliklerini tanıtan değerli Valimize yakinen göstermiş oldukları misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi..

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.