Meral Akşener'den Aytun Çıray'a yeni görev

07.02.2021 - 18:46, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Meral Akşener'den Aytun Çıray'a yeni görev

Meral Akşener İYİ Parti içerisinde muhalif harekette yer aldığı kulislerde konuşulan İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ı başdanışmanı olarak görevlendirdi. Sözcü Gazetesi'nden İsmail Saymaz'ın haberine göre; İYİ Parti’de geçen yıl yapılan kongrede genel idare kuruluna giremeyen İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın da aralarında bulunduğu bir grup milletvekili parti içinde muhalif bir oluşumun başını çekmişti. Bu grup içerisinde yer alan Ümit Özdağ ve İsmail Koncuk, ayrı bir parti kurma kararı alırken İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, kritik bir hamle yaptı. Akşener, bugün genel merkez binasında Çıray ile görüştü. Ardından Çıray, Akşener’in siyasi başdanışmanı olarak görevlendirildi.

Meral Akşener İYİ Parti içerisinde muhalif harekette yer aldığı kulislerde konuşulan İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ı başdanışmanı olarak görevlendirdi.

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Saymaz'ın haberine göre; İYİ Parti’de geçen yıl yapılan kongrede genel idare kuruluna giremeyen İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın da aralarında bulunduğu bir grup milletvekili parti içinde muhalif bir oluşumun başını çekmişti.

Bu grup içerisinde yer alan Ümit Özdağ ve İsmail Koncuk, ayrı bir parti kurma kararı alırken İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, kritik bir hamle yaptı. Akşener, bugün genel merkez binasında Çıray ile görüştü. Ardından Çıray, Akşener’in siyasi başdanışmanı olarak görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.