BAŞKAN BÜYÜKAKIN MESAİYE DAHİL OLDU

Dünya 22.01.2022 - 10:16, Güncelleme: 22.01.2022 - 12:53
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN MESAİYE DAHİL OLDU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın dün gece karla mücadele derek yolları açık tutmaya çalışan Büyükşehier Belediyesi ekiplerini çalışma başında ziyare ederek baklava ikramında bulundu.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, karla mücadele ederek yolları açık tutmak için yoğun bir çaba sarf eden Büyükşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele ekipleriyle bir araya geldi. Karın yağmaya başladığı andan itibaren sahadaki tüm gelişmeleri yakından takip eden Başkan Büyükakın, ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Trafik Yönetim Merkezi’nde yolların son durumu hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ün de eşlik ettiği ziyaretlerde, çalışanlara tatlı ikram eden Başkan Büyükakın, trafik yönetim merkezinde yaptığı açıklamada, “12 ilçemizin 85 noktasında bulunan 110 kamera ile sahada çalışan ekiplerimize anlık bilgilendirme yaparak karla mücadelemizi daha etkin bir şekilde yönetiyoruz” dedi. “ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE 7/24 SAHADAYIZ” Büyükşehir Karla Mücadele Ekiplerinin yollarda buzlanma ve kapanma olmaması için 24 saat aralıksız çalıştığını da ifade eden Başkan Büyükakın, “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte 7/24 sahadayız. Bu merkezden kar yağışını ve trafik akışını takip ediyoruz. Anlık bildirimlerle karla mücadele eden birimlerimize bilgi aktararak daha verimli bir şekilde çalışıyoruz. Arkadaşlarımız tabi bir taraftan da sahadan gelen ihbarlar ve kameralardan gelen görüntülerle birlikte çok daha hızlı bir şekilde alana hakim oluyorlar ve ekiplerimizi oraya yönlendiriyorlar. Allah çalışanlarımızı kazadan beladan korusun. Şu ana kadar bir olumsuzluk yaşanmadı. Bundan sonra da yaşanmaz inşallah. Tabi birde trafik yönetim merkezimizin diğer bir önemli unsuru da akıllı şehircilik uygulamalarına örnek olmasıdır. Şu an bu mücadelede önemini bir kez daha görüyoruz” diye konuştu.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın dün gece karla mücadele derek yolları açık tutmaya çalışan Büyükşehier Belediyesi ekiplerini çalışma başında ziyare ederek baklava ikramında bulundu..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, karla mücadele ederek yolları açık tutmak için yoğun bir çaba sarf eden Büyükşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele ekipleriyle bir araya geldi. Karın yağmaya başladığı andan itibaren sahadaki tüm gelişmeleri yakından takip eden Başkan Büyükakın, ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Trafik Yönetim Merkezi’nde yolların son durumu hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ün de eşlik ettiği ziyaretlerde, çalışanlara tatlı ikram eden Başkan Büyükakın, trafik yönetim merkezinde yaptığı açıklamada, “12 ilçemizin 85 noktasında bulunan 110 kamera ile sahada çalışan ekiplerimize anlık bilgilendirme yaparak karla mücadelemizi daha etkin bir şekilde yönetiyoruz” dedi.

“ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE 7/24 SAHADAYIZ”

Büyükşehir Karla Mücadele Ekiplerinin yollarda buzlanma ve kapanma olmaması için 24 saat aralıksız çalıştığını da ifade eden Başkan Büyükakın, “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte 7/24 sahadayız. Bu merkezden kar yağışını ve trafik akışını takip ediyoruz. Anlık bildirimlerle karla mücadele eden birimlerimize bilgi aktararak daha verimli bir şekilde çalışıyoruz. Arkadaşlarımız tabi bir taraftan da sahadan gelen ihbarlar ve kameralardan gelen görüntülerle birlikte çok daha hızlı bir şekilde alana hakim oluyorlar ve ekiplerimizi oraya yönlendiriyorlar. Allah çalışanlarımızı kazadan beladan korusun. Şu ana kadar bir olumsuzluk yaşanmadı. Bundan sonra da yaşanmaz inşallah. Tabi birde trafik yönetim merkezimizin diğer bir önemli unsuru da akıllı şehircilik uygulamalarına örnek olmasıdır. Şu an bu mücadelede önemini bir kez daha görüyoruz” diye konuştu.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.