MEHMET İPŞİROĞLU VE EŞİ YOĞUN BAKIMDA

Yaşam 21.12.2020 - 15:11, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MEHMET İPŞİROĞLU VE EŞİ YOĞUN BAKIMDA

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli il başkanı Mahmut Civelek döneminde il başkan yardımcısı olarak görev yapan Mehmet İpşiroğlu ve eşi Nevin İpşiroğlu geçen hafta yakalandıkları koronavirüsten dolayı rahatsızlıklarının artması üzerine yoğun bakıma kaldırıldı.. Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet İpşiroğlu'nun yoğun bakımda olduğu ve Nevin İpşiroğlu’nun ise entübe edilerek makine desteği ile nefes alabildiği öğrenildi.. Yaklaşık iki yıl önce Mehmet İpşiroğlu, böbrek hastası olan eşi Nevin Hanım’a bir böbreğini bağışlamışt ve  İpşiroglu çifti,yaşamlarını birer böbrekle sürdürüyorlardı.. 

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli il başkanı Mahmut Civelek döneminde il başkan yardımcısı olarak görev yapan Mehmet İpşiroğlu ve eşi Nevin İpşiroğlu geçen hafta yakalandıkları koronavirüsten dolayı rahatsızlıklarının artması üzerine yoğun bakıma kaldırıldı..

Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet İpşiroğlu'nun yoğun bakımda olduğu ve Nevin İpşiroğlu’nun ise entübe edilerek makine desteği ile nefes alabildiği öğrenildi..

Yaklaşık iki yıl önce Mehmet İpşiroğlu, böbrek hastası olan eşi Nevin Hanım’a bir böbreğini bağışlamışt ve  İpşiroglu çifti,yaşamlarını birer böbrekle sürdürüyorlardı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.