MEHMET İPŞİROĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yaşam 01.01.2021 - 12:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MEHMET İPŞİROĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli eski İl Başkan yardımcısı Mehmet İpşiroğlu'da yakalandığı koronavirüs nedeniyle eşi Nevin İpşiroğlu'nun ardından dün akşamüstü yaşama veda etti.. Mehmet İpşiroğlu bugün kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Pandemi kuralları nedeni ile kalabalık cemaate izin verilemesinden dolayı Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe başkanları ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile diğer bir kaç belediye başkanlarınında aralarında olduğu kısıtlı sayıdaki bir katılımın ardından İpşiroğlu gözyaşları içinde toprağa defnedildi... Merhum Mehmet İpşiroğlu'na Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli eski İl Başkan yardımcısı Mehmet İpşiroğlu'da yakalandığı koronavirüs nedeniyle eşi Nevin İpşiroğlu'nun ardından dün akşamüstü yaşama veda etti..

Mehmet İpşiroğlu bugün kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Pandemi kuralları nedeni ile kalabalık cemaate izin verilemesinden dolayı Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe başkanları ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile diğer bir kaç belediye başkanlarınında aralarında olduğu kısıtlı sayıdaki bir katılımın ardından İpşiroğlu gözyaşları içinde toprağa defnedildi...

Merhum Mehmet İpşiroğlu'na Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.