MEHMET EMİN AKIN'IN SAĞLIK DURUMU İÇİN AÇIKLAMA

Siyaset 25.12.2020 - 14:32, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MEHMET EMİN AKIN'IN SAĞLIK DURUMU İÇİN AÇIKLAMA

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediye eski Başkanı Mehmet Emin Akın ve eşi Yıldız Akın geçtiğimiz hafta yakalandıkları koronavirüs dolayısı ile rahatsızlıkları artınca hasateneye kaldırılmışlardı.. Akın'ın Yakın arkadaşı SHP Gebze eski ilçe başkanı Gülabi Kaya, Mehmet Emin Akın'ın sağlık durumu ile ilgili olarak bugün sosyal medyadan "Sevgili dostum, arkadaşım eski Belediye başkanı sayın Mehmet Emin Akın ve değerli eşi geçirdikleri bir rahatsızlık sonucu bugün taburcu olup evlerine sağlıklı bir şekilde geldiler.Kendilerine geçmiş olsun, sağlıklar dileriz." açıklamasında bulundu..

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediye eski Başkanı Mehmet Emin Akın ve eşi Yıldız Akın geçtiğimiz hafta yakalandıkları koronavirüs dolayısı ile rahatsızlıkları artınca hasateneye kaldırılmışlardı..

Akın'ın Yakın arkadaşı SHP Gebze eski ilçe başkanı Gülabi Kaya, Mehmet Emin Akın'ın sağlık durumu ile ilgili olarak bugün sosyal medyadan "Sevgili dostum, arkadaşım eski Belediye başkanı sayın Mehmet Emin Akın ve değerli eşi geçirdikleri bir rahatsızlık sonucu bugün taburcu olup evlerine sağlıklı bir şekilde geldiler.Kendilerine geçmiş olsun, sağlıklar dileriz." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.