MEHMET DİNÇ REİSİNİN SÖZÜNÜ DİNLEDİ

Yaşam 30.01.2020 - 12:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MEHMET DİNÇ REİSİNİN SÖZÜNÜ DİNLEDİ

KH/CENGİZYÜCAK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "üç çocuk" tavsiyesine uyan  Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Mehmet Dinç üçüncü kez Baba oldu.. Mehmet-Berna Dinç ailesine Berra ve Zeynep Dinç'ten sonra üçüncü  olarak bir erkek evlat katıldı.  Haberpi.com olarak ismini dede Temel Dinç'in daha sonra koyacağı bebeğe "hoşgeldin" diyor ve Mehmet-Berna Dinç çifti'nin yanısıra 15.inci kez dede olan Temel Dinç'in şahsında Dinç ailesine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..

KH/CENGİZYÜCAK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "üç çocuk" tavsiyesine uyan  Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Mehmet Dinç üçüncü kez Baba oldu..

Mehmet-Berna Dinç ailesine Berra ve Zeynep Dinç'ten sonra üçüncü  olarak bir erkek evlat katıldı. 
Haberpi.com olarak ismini dede Temel Dinç'in daha sonra koyacağı bebeğe "hoşgeldin" diyor ve Mehmet-Berna Dinç çifti'nin yanısıra 15.inci kez dede olan Temel Dinç'in şahsında Dinç ailesine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.