İŞTE ZEMBİLCİ'NİN AK PARTİ GEBZE VE GEBZE BELEDİYESİ ZİYARETLERİNİN NEDENİ

Siyaset 16.08.2021 - 14:38, Güncelleme: 16.08.2021 - 15:07
 

İŞTE ZEMBİLCİ'NİN AK PARTİ GEBZE VE GEBZE BELEDİYESİ ZİYARETLERİNİN NEDENİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'yı makamlarında ziyaret etti. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, Başkan Büyükgöz’ü ziyaretinde belediye meclis üyeleri ve İlçe Teşkilatını ziyaretinde de ilçe yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelerek sohbet etti.. Ahmet Zenbilci bu görüşmeleri sosyal medya sayfasından "Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak görev bölgemizde ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Gebze belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz ile ilçe başkanımız Recep Kaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik." ifadeleri ile duyurdu.. CEMİL YAMAN; SORUMLU OLDDUĞU BÖLGEYE YAPILAN RUTİN ZİYARET. ÜÇ GÜN İÇİNDE KOCAELİ'DE Kİ TÜM İLÇE BELEDİYELERİNİ ZİYARET EDECEK Ahmet Zenbilci'nin Gebze'de ki bu ziyaretleri, siyaset kulislerinde kişiler ile ilişkilendirilmeye çalışılırken, biz bu ziyaretlerin gerçek nedenini diğer AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a sorduk.. Cemil Yaman "AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olan arkadaşlarımızın kendilerine bağlı bölgeler vardır. Mesela Doğu Anadal bölgesi bana bağlı olduğu gibi Marmara Bölgesi de Ahmet Zenbilci beye bağlı ve İstanbul ile Trakya hariç, Marmara Bölgesindeki Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova ve diğer illerimizin yerel yönetimler sorumluluğu kendİsindedir. Ben nasıl Erzurum'a gidip oradaki il ve ilçe teşkilatlarımız ile belediyelerimizi ziyaret edip istişare ve değerlendirme toplantılarında bulunuyorsam Ahmet Zenbilci bey de Gebze'ye aynı amaçla gelmiştir. Ahmet bey üç gün içinde Kocaeli'de ki tüm ilçe belediyelerini ve teşkilatları ziyaret edecek. Bu ziyaretler bizim olağan görevlerimiz arasındadır. Bu ziyaretlere kişiler ile ilgili başka siyasi anlamlar yüklemek doğru değildir" dedi..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'yı makamlarında ziyaret etti.

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, Başkan Büyükgöz’ü ziyaretinde belediye meclis üyeleri ve İlçe Teşkilatını ziyaretinde de ilçe yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelerek sohbet etti..

Ahmet Zenbilci bu görüşmeleri sosyal medya sayfasından "Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak görev bölgemizde ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Gebze belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz ile ilçe başkanımız Recep Kaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik." ifadeleri ile duyurdu..

CEMİL YAMAN; SORUMLU OLDDUĞU BÖLGEYE YAPILAN RUTİN ZİYARET. ÜÇ GÜN İÇİNDE KOCAELİ'DE Kİ TÜM İLÇE BELEDİYELERİNİ ZİYARET EDECEK

Ahmet Zenbilci'nin Gebze'de ki bu ziyaretleri, siyaset kulislerinde kişiler ile ilişkilendirilmeye çalışılırken, biz bu ziyaretlerin gerçek nedenini diğer AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a sorduk..

Cemil Yaman "AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olan arkadaşlarımızın kendilerine bağlı bölgeler vardır. Mesela Doğu Anadal bölgesi bana bağlı olduğu gibi Marmara Bölgesi de Ahmet Zenbilci beye bağlı ve İstanbul ile Trakya hariç, Marmara Bölgesindeki Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova ve diğer illerimizin yerel yönetimler sorumluluğu kendİsindedir. Ben nasıl Erzurum'a gidip oradaki il ve ilçe teşkilatlarımız ile belediyelerimizi ziyaret edip istişare ve değerlendirme toplantılarında bulunuyorsam Ahmet Zenbilci bey de Gebze'ye aynı amaçla gelmiştir. Ahmet bey üç gün içinde Kocaeli'de ki tüm ilçe belediyelerini ve teşkilatları ziyaret edecek. Bu ziyaretler bizim olağan görevlerimiz arasındadır. Bu ziyaretlere kişiler ile ilgili başka siyasi anlamlar yüklemek doğru değildir" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.