MEHMET ALİ OKUR'UN İL BAŞKAN ADAYLIĞINDA ŞANSI NE?

Siyaset 11.10.2020 - 20:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MEHMET ALİ OKUR'UN İL BAŞKAN ADAYLIĞINDA ŞANSI NE?

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi beklenen Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı kongresinde il başkan adaylığı için ismi geçenlerden birisi de Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur.. Kocaeli ve Gebze bölgesinde Mehmet Ali Okur'u yakından tanıyanlar ve onun siyaset tarzını bilenler "Mehmet Ali bey sağlamcıdır. Dereyi görmeden paçayı sıvamaz. İl Başkan adaylığını kesin görmeden TÜBİTAK MARTEK Yönetim kurulu başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevlerini bırakmaz" derken, ikinci bir görüşte olanlar ise "Ak Parti Kocaeli'de ki ve özellikle Gebze bölgesindeki siyasi boşluğu gören Mehmet Ali Okur bu fırsatı kaçırmaz ve şansını zorlar" diyorlar.. YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi beklenen Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı kongresinde il başkan adaylığı için ismi geçenlerden birisi de Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur..

Kocaeli ve Gebze bölgesinde Mehmet Ali Okur'u yakından tanıyanlar ve onun siyaset tarzını bilenler "Mehmet Ali bey sağlamcıdır. Dereyi görmeden paçayı sıvamaz. İl Başkan adaylığını kesin görmeden TÜBİTAK MARTEK Yönetim kurulu başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevlerini bırakmaz" derken, ikinci bir görüşte olanlar ise "Ak Parti Kocaeli'de ki ve özellikle Gebze bölgesindeki siyasi boşluğu gören Mehmet Ali Okur bu fırsatı kaçırmaz ve şansını zorlar" diyorlar..
YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.