Masterchef’te korona kararı: Artık yok ...

16.09.2020 - 16:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Masterchef’te korona kararı: Artık yok ...

Tv8 ekranındaki yarışma programı Masterchef tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen salgın covid-19 tedbirlerine takıldı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanne şeflerin oluşturduğu jüri kadrosu ile yarışmacıların şampiyonluk mücadelesi tüm hızıyla devam ederken Masterchef programının bazı çekimleri iptal edildi. Gelen bilgiye göre; programın dış çekimleri bu tedbirler kapsamında iptal edildi. İstanbul Valiliği tarafından 11 Eylül 2020 tarihinde düzenlenen açıklamada; açık alandaki konser, gösteri ve festival benzeri etkinliklerin yasaklandığı bildirilmişti. Programda bilindiği üzere geçmiş sezonlarda da dış çekimler gerçekleşmişti. Ancak son olarak İstanbul Valiliği tarafından yayınlanan koronavirüs tedbirleri kapsamındaki genelgede açık alanlarda gerçekleşecek etkinliklerin yasaklandığı bildirildi. Masterchef programı dış alanda gerçekleştireceği çekimleri iptal ettiği öne sürüldü. Odatv.com

Tv8 ekranındaki yarışma programı Masterchef tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen salgın covid-19 tedbirlerine takıldı.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanne şeflerin oluşturduğu jüri kadrosu ile yarışmacıların şampiyonluk mücadelesi tüm hızıyla devam ederken Masterchef programının bazı çekimleri iptal edildi.

Gelen bilgiye göre; programın dış çekimleri bu tedbirler kapsamında iptal edildi.

İstanbul Valiliği tarafından 11 Eylül 2020 tarihinde düzenlenen açıklamada; açık alandaki konser, gösteri ve festival benzeri etkinliklerin yasaklandığı bildirilmişti.

Programda bilindiği üzere geçmiş sezonlarda da dış çekimler gerçekleşmişti.

Ancak son olarak İstanbul Valiliği tarafından yayınlanan koronavirüs tedbirleri kapsamındaki genelgede açık alanlarda gerçekleşecek etkinliklerin yasaklandığı bildirildi.

Masterchef programı dış alanda gerçekleştireceği çekimleri iptal ettiği öne sürüldü.
Odatv.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.