BAŞKAN BÜYÜKAKIN HAMZA ŞAYİR'İN İKİ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİYOR

İlçeler 20.08.2021 - 05:04, Güncelleme: 20.08.2021 - 05:15
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN HAMZA ŞAYİR'İN İKİ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'in 31 Mart 2019 yerel seçimlerindeki seçim kitapçığında yer alan vaatlerinden ikisi de "Dilovası'na Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri" projeleri idi.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın bu iki projenin hazırlatılması ve inşasını üstlenince, Dilvası Belediye Başkanı Hamza Şayir de dün Başkan Büyükakın ile birlikte incelemeye gittiği bu çalışmaları "Seçim Beyannamemizde ki projelerimizden Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri’nde hafriyat işleri bitti. Proje 2022 yılı içinde #Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete alınacaktır. Yükselen Şehir Dilovası'na katkılarından dolayı Tahir Büyükakın Başkanımıza çok teşekkür ederim." mesajı ile paylaştı...
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'in 31 Mart 2019 yerel seçimlerindeki seçim kitapçığında yer alan vaatlerinden ikisi de "Dilovası'na Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri" projeleri idi..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın bu iki projenin hazırlatılması ve inşasını üstlenince, Dilvası Belediye Başkanı Hamza Şayir de dün Başkan Büyükakın ile birlikte incelemeye gittiği bu çalışmaları "Seçim Beyannamemizde ki projelerimizden Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri’nde hafriyat işleri bitti. Proje 2022 yılı içinde #Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete alınacaktır. Yükselen Şehir Dilovası'na katkılarından dolayı Tahir Büyükakın Başkanımıza çok teşekkür ederim." mesajı ile paylaştı...
Bir 6 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.