Dilek İmamoğlu'ndan dikkat çeken 'Cumhurbaşkanı adaylık' açıklaması

Siyaset 23.10.2021 - 05:24, Güncelleme: 23.10.2021 - 05:24
 

Dilek İmamoğlu'ndan dikkat çeken 'Cumhurbaşkanı adaylık' açıklaması

kocaelihaberi
Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan Gör Beni programına konuk olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu,  eşi Ekrem İmamoğlu'nun 'cumhurbaşkanlığı adaylığı' hakkında da açıklamalarda bulundu. "ŞİMDİ YAPTIĞI İŞE ODAKLANIYOR AMA SONRASINDA NE OLUR BİLMİYORUM" İmamoğlu, Çağlayan'ın "Ekrem Bey'in cumhurbaşkanı adaylığı evde konuşulan bir şey mi?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Yok tabii ki... Öyle bir adaylık konusu evde geçmiyo ama ben Ekrem'e görev adamı olarak bakıyorum. Gündemin ya da Türkiye'nin onu nereye götüreceğini bilemem. Kendisi de bilemiyor zaten. O sadece yaptığı işe odaklanıyor. Beylikdüzü'ndeyken de öyleydi, şimdi İstanbul'da da yaptığı işe odaklanıyor. Biz de ona öyle destek veriyoruz" "MAZBATAYI VERMEYECEKLER DEDİM" Dilek İmamoğlu, seçim kazanıldığında Ekrem İmamoğlu'na, "seçimin verilmeyeceğini" söylediğini belirterek, "Mazbatanın verilmediği dönemde, vermeyecekler, iptal edecekler dedim. Ekrem bile 'Ortada bir gerçek var, böyle bir şey olabilir mi?' dedi. Dedim ki; "Olacak. Keşke yanılsaydım" ifadelerini kullandı.
kocaelihaberi

Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan Gör Beni programına konuk olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu,  eşi Ekrem İmamoğlu'nun 'cumhurbaşkanlığı adaylığı' hakkında da açıklamalarda bulundu.

"ŞİMDİ YAPTIĞI İŞE ODAKLANIYOR AMA SONRASINDA NE OLUR BİLMİYORUM"

İmamoğlu, Çağlayan'ın "Ekrem Bey'in cumhurbaşkanı adaylığı evde konuşulan bir şey mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Yok tabii ki... Öyle bir adaylık konusu evde geçmiyo ama ben Ekrem'e görev adamı olarak bakıyorum. Gündemin ya da Türkiye'nin onu nereye götüreceğini bilemem. Kendisi de bilemiyor zaten. O sadece yaptığı işe odaklanıyor. Beylikdüzü'ndeyken de öyleydi, şimdi İstanbul'da da yaptığı işe odaklanıyor. Biz de ona öyle destek veriyoruz"

"MAZBATAYI VERMEYECEKLER DEDİM"

Dilek İmamoğlu, seçim kazanıldığında Ekrem İmamoğlu'na, "seçimin verilmeyeceğini" söylediğini belirterek, "Mazbatanın verilmediği dönemde, vermeyecekler, iptal edecekler dedim. Ekrem bile 'Ortada bir gerçek var, böyle bir şey olabilir mi?' dedi. Dedim ki; "Olacak. Keşke yanılsaydım" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.