BÜYÜKGÖZ'ÜN BELEDİYE BAŞKANI MİSAFİRİ VARDI

İlçeler 23.08.2021 - 21:26, Güncelleme: 23.08.2021 - 21:26
 

BÜYÜKGÖZ'ÜN BELEDİYE BAŞKANI MİSAFİRİ VARDI

KOCAELİ HABERİ
Muş'un Serinova ilçe Belediye Başkanı Engin Atılgan bugün Gebze'ye gelerek Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret etti.. Başkan Büyükgöz bu ziyareti sosyal medyadan "Bugün misafirimiz Muş Serinova Belediye Başkanımız Engin Atılgan’dı… Kıymetli başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" söözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Muş'un Serinova ilçe Belediye Başkanı Engin Atılgan bugün Gebze'ye gelerek Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret etti..

Başkan Büyükgöz bu ziyareti sosyal medyadan "Bugün misafirimiz Muş Serinova Belediye Başkanımız Engin Atılgan’dı… Kıymetli başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" söözleri ile duyurdu..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.