LÜTFÜ TÜRKKAN'IN DANIŞMANI TUĞRUL ERAÇ KOCAELİ'DE ÇALIŞIYOR

Siyaset 07.10.2021 - 02:19, Güncelleme: 07.10.2021 - 02:19
 

LÜTFÜ TÜRKKAN'IN DANIŞMANI TUĞRUL ERAÇ KOCAELİ'DE ÇALIŞIYOR

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Kocaleli Milletvekili ve TBMM Grup Başkan.Vekili Lütfü Türkkan'ın Danışmanı,TRT ve Star TV'de görev yapmış eski  Gazeteci Tuğrul Eraç siyasette de boşluk bırakmayarak Lütfü Türkkan'ın seçim bölgesi Kocaeli'de siyasi saha çalışmaları yapıyor.. Tuğrul Eraç'ın dün geldiği Darıca'dan Fevzi Çakmak mahallesi muhtarı Nevzat Aytekin  "İyi parti İlçe Bşk. Syn. Hüseyin Gündüz ve M. V. Lütfü Türkkan beyin Danışmanı Tuğrul Eraç bey muhtarlığımızı ziyaret etmişlerdir . Kendilerine teşekkür ederiz" paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Kocaleli Milletvekili ve TBMM Grup Başkan.Vekili Lütfü Türkkan'ın Danışmanı,TRT ve Star TV'de görev yapmış eski  Gazeteci Tuğrul Eraç siyasette de boşluk bırakmayarak Lütfü Türkkan'ın seçim bölgesi Kocaeli'de siyasi saha çalışmaları yapıyor..

Tuğrul Eraç'ın dün geldiği Darıca'dan Fevzi Çakmak mahallesi muhtarı Nevzat Aytekin  "İyi parti İlçe Bşk. Syn. Hüseyin Gündüz ve M. V. Lütfü Türkkan beyin Danışmanı Tuğrul Eraç bey muhtarlığımızı ziyaret etmişlerdir . Kendilerine teşekkür ederiz" paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.