DARICA EMNİYET MÜDÜRÜ ŞEN DARICA'YA VEDA ETTİ

Güncel 19.09.2021 - 21:37, Güncelleme: 19.09.2021 - 21:37
 

DARICA EMNİYET MÜDÜRÜ ŞEN DARICA'YA VEDA ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Darıca'nun genç ve başarılı  Emniyet Müdüresi Şaheser Şen, Derince Emniyet müdürü olarak atandı..  Darıca Emniyet Asayiş Trafik Hizmetleri Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Ahmet Hakan Hocaoğlu bu haberi sosyal medyadan  "Darıcamızda uzun yıllar layıkıyla görev yapan Emniyet Müdüremiz Şaheser Şen hanımefendi Derince Emniyet müdürü olarak atanmıştır.Emniyet Müdüremiz yeni görevinde başarılar diliyorum." mesajı ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Darıca'nun genç ve başarılı  Emniyet Müdüresi Şaheser Şen, Derince Emniyet müdürü olarak atandı..

 Darıca Emniyet Asayiş Trafik Hizmetleri Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Ahmet Hakan Hocaoğlu bu haberi sosyal medyadan  "Darıcamızda uzun yıllar layıkıyla görev yapan Emniyet Müdüremiz Şaheser Şen hanımefendi Derince Emniyet müdürü olarak atanmıştır.Emniyet Müdüremiz yeni görevinde başarılar diliyorum." mesajı ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.