LÜTFEN DİKKAT! GEBZE BÖLGESİNİ KORONA SARDI

07.11.2020 - 17:02, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

LÜTFEN DİKKAT! GEBZE BÖLGESİNİ KORONA SARDI

KOCAELİ HABERİ Sağlık Bakanlığı ‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasının güncellenen haritasına göre 12 ilçede vaka yoğunluğunun kırmızı olmadığı ilçe görünmüyor. Lakin haritaya göre en çok vakalar Darıca, Çayırova ve Gebze'de en çok vakalar o ilçelerde. Kocaeli’de de vaka sayıları hızla artıyor. Kocaeli’de en çok artış ise Derince, Darıca, Çayırova, Gebze ve İzmit’te en çok vakalar o ilçelerde olduğu ve ayrıca Dilovası merkezi ve en büyük mahallesi Diliskelesi mahallesinde de yoğunluk oranı bir hayli yüksek olduğu görünüyor.  DURUM FENA Sağlık Bakanlığı “Hayat Eve Sığar” uygulamasını sürekli güncelleyerek, Türkiye’nin tamamına dair vaka yoğunluklarını ortaya koyuyor. Son güncellemelere göre, Türkiye’de durum iç açıcı değil.

KOCAELİ HABERİ Sağlık Bakanlığı ‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasının güncellenen haritasına göre 12 ilçede vaka yoğunluğunun kırmızı olmadığı ilçe görünmüyor. Lakin haritaya göre en çok vakalar Darıca, Çayırova ve Gebze'de en çok vakalar o ilçelerde.

Kocaeli’de de vaka sayıları hızla artıyor. Kocaeli’de en çok artış ise Derince, Darıca, Çayırova, Gebze ve İzmit’te en çok vakalar o ilçelerde olduğu ve ayrıca Dilovası merkezi ve en büyük mahallesi Diliskelesi mahallesinde de yoğunluk oranı bir hayli yüksek olduğu görünüyor. 

DURUM FENA

Sağlık Bakanlığı “Hayat Eve Sığar” uygulamasını sürekli güncelleyerek, Türkiye’nin tamamına dair vaka yoğunluklarını ortaya koyuyor. Son güncellemelere göre, Türkiye’de durum iç açıcı değil.

d30663cc1a48224f8a842f46d54d2880.jpgfd1c7c1f243504cff671f2d6331112b0.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.