LİSTEDE NAİL ÇİLER YOK MU?

Siyaset 12.10.2020 - 23:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

LİSTEDE NAİL ÇİLER YOK MU?

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK İktidar ortakları Ak Parti ile MHP'nin Meclisin açılışı ile birlikte "siyasi partiler ve seçim kanunu" üzerinde yapmak istedikleri değişiklik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan görüşmesinin hemen sonrasında kameralar karşısına geçen Kılıçdaroğlu'nun "Devlet Bahçeli ülkesini ve Devletini seviyorsa ülkeyi bir an önce erken seçime götürsün" çıkışı, İYİ Partinin erken seçimi seslendirmeye başlaması bize gümbür gümbür bir erken genel seçimin geldiğini açık açık gösteriyor.. Erken seçim lafı cinin şişeden çıkması gibidir. Bir çıktı mı geri tıkabilene aşkolsun yani.. Görünen o ki; Erken seçim sesleri her geçen gün daha gürleşerek ülkenin her bir köşesinde konuşulmaya başlanacak.. Peki Gebze Bölgesinde kimler konuşulacak? Gebze Bölgesinde aşağıdaki isimler, Ak Parti Gebze Bölgesi milletvekili aday adayları olarak konuşulacak; Ak Parti eski milletvekili Mehmet Ali Okur Ak Parti eski milletvekili Cemalettin Kaflı KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan Gebze Belediyesi eski başkanı Adnan Köşker Darıca  Belediyesi eski başkanı Şükrü Karabacak LİSTEDE NAİL ÇİLER YOK MU? Yukarıdaki haberimizden sonra telefon ve mesaj yolu ile bize ulaşan çok sayıdaki okurumuz "Ak Parti Gebze Bölgesi milletvekili aday adayı listesinde GTO Başkanı Nail Çiler'in ismini yazmamışsınız. Nail Çiler yok mu" diye sordular.. Biz de o sorular verdiğimiz cevapta "Ak Parti kendisine emek vermeyene yemek vermiyor. Yani tepeden inme aday göstermiyor. Dolayısı ile bugüne kadar Ak Partinin üyesi dahi olmamış bir Nail Çiler'e milletvekili adaylığı vermeleri zor gibi. CHP ise geçtiğimiz genel seçimlerde Kocaeli 2. sıra adaylığını verdiği halde kabul etmeyen Nail Çiler'e bir daha adaylık teklif etmez. Yani Nail Çiler önümüzdeki GTO kongresinde tekrar başkan seçilir ve yoluna devam eder" dedik..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK İktidar ortakları Ak Parti ile MHP'nin Meclisin açılışı ile birlikte "siyasi partiler ve seçim kanunu" üzerinde yapmak istedikleri değişiklik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan görüşmesinin hemen sonrasında kameralar karşısına geçen Kılıçdaroğlu'nun "Devlet Bahçeli ülkesini ve Devletini seviyorsa ülkeyi bir an önce erken seçime götürsün" çıkışı, İYİ Partinin erken seçimi seslendirmeye başlaması bize gümbür gümbür bir erken genel seçimin geldiğini açık açık gösteriyor..

Erken seçim lafı cinin şişeden çıkması gibidir. Bir çıktı mı geri tıkabilene aşkolsun yani..
Görünen o ki; Erken seçim sesleri her geçen gün daha gürleşerek ülkenin her bir köşesinde konuşulmaya başlanacak..

Peki Gebze Bölgesinde kimler konuşulacak?
Gebze Bölgesinde aşağıdaki isimler, Ak Parti Gebze Bölgesi milletvekili aday adayları olarak konuşulacak;

Ak Parti eski milletvekili Mehmet Ali Okur
Ak Parti eski milletvekili Cemalettin Kaflı
KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan
Gebze Belediyesi eski başkanı Adnan Köşker
Darıca  Belediyesi eski başkanı Şükrü Karabacak

LİSTEDE NAİL ÇİLER YOK MU?


Yukarıdaki haberimizden sonra telefon ve mesaj yolu ile bize ulaşan çok sayıdaki okurumuz "Ak Parti Gebze Bölgesi milletvekili aday adayı listesinde GTO Başkanı Nail Çiler'in ismini yazmamışsınız. Nail Çiler yok mu" diye sordular..

Biz de o sorular verdiğimiz cevapta "Ak Parti kendisine emek vermeyene yemek vermiyor. Yani tepeden inme aday göstermiyor. Dolayısı ile bugüne kadar Ak Partinin üyesi dahi olmamış bir Nail Çiler'e milletvekili adaylığı vermeleri zor gibi. CHP ise geçtiğimiz genel seçimlerde Kocaeli 2. sıra adaylığını verdiği halde kabul etmeyen Nail Çiler'e bir daha adaylık teklif etmez. Yani Nail Çiler önümüzdeki GTO kongresinde tekrar başkan seçilir ve yoluna devam eder" dedik..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.