ÇAYIROVA ARÇELİK İÇİN FLAŞ KARAR

İlçeler 20.01.2022 - 07:34, Güncelleme: 20.01.2022 - 07:34
 

ÇAYIROVA ARÇELİK İÇİN FLAŞ KARAR

KOCAELİ HABERİ
İsmi Çayırova ile özdeşleşen Arçelik, Çayırova'da ki Kampüsü'ndeki çamaşır makinesi üretim tesisinin Manisa’ya taşınacağını duyurdu Arçelik’in Çayırova Kampüsü'ndeki 3,5 milyon adet toplam kapasiteye sahip Çamaşır Makinesi üretim tesisinin 2023 ve 2024 yıllarında kademeli olarak Arçelik Üretim ve Teknoloji A.Ş.'nin Manisa'da bulunan üretim tesislerindeki mevcut kullanılabilir alanlara taşınacak. Konuya dair KAP’a yapılan açıklamada “Çayırova'da bulunan üretim tesisimizin Arçelik Üretim ve Teknoloji A.Ş.'nin Manisa'da bulunan işletmesine taşınması sonucunda boşaltılacak üretim tesislerinin nasıl değerlendirileceği yönünde henüz bir karar alınmamıştır.” ifadeleri yer aldı.
KOCAELİ HABERİ

İsmi Çayırova ile özdeşleşen Arçelik, Çayırova'da ki Kampüsü'ndeki çamaşır makinesi üretim tesisinin Manisa’ya taşınacağını duyurdu

Arçelik’in Çayırova Kampüsü'ndeki 3,5 milyon adet toplam kapasiteye sahip Çamaşır Makinesi üretim tesisinin 2023 ve 2024 yıllarında kademeli olarak Arçelik Üretim ve Teknoloji A.Ş.'nin Manisa'da bulunan üretim tesislerindeki mevcut kullanılabilir alanlara taşınacak.

Konuya dair KAP’a yapılan açıklamada “Çayırova'da bulunan üretim tesisimizin Arçelik Üretim ve Teknoloji A.Ş.'nin Manisa'da bulunan işletmesine taşınması sonucunda boşaltılacak üretim tesislerinin nasıl değerlendirileceği yönünde henüz bir karar alınmamıştır.” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.