Kulübüne rest çekti! Fenerbahçe'ye geliyor...

18.08.2019 - 15:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Kulübüne rest çekti! Fenerbahçe'ye geliyor...

Dünyaca ünlü Arjantinli yıldız, kulübüne transfer resti çekti ve Fenerbahçe'ye gitmek istediğini söyledi. İşte o isim ve transferin nasıl gerçekleşeceğine dair ayrıntılar... Arjantinli yıldızdan Fenerbahçe taraftarını sevindiren hamle..... The Times'ta yer alan habere göre Manchester United'ın Arjantinli futbolcusu Marcos Rojo, kulüp yönetimine Fenerbahçe'ye gitmesine izin vermeleri yönünde baskı yapıyor.. Arjantinli yıldızın sarı-lacivertli takıma 1 yıllığına kiralanmak istediğini yönetime bildirdiği ifade edildi..

Dünyaca ünlü Arjantinli yıldız, kulübüne transfer resti çekti ve Fenerbahçe'ye gitmek istediğini söyledi. İşte o isim ve transferin nasıl gerçekleşeceğine dair ayrıntılar...
Arjantinli yıldızdan Fenerbahçe taraftarını sevindiren hamle..... The Times'ta yer alan habere göre Manchester United'ın Arjantinli futbolcusu Marcos Rojo, kulüp yönetimine Fenerbahçe'ye gitmesine izin vermeleri yönünde baskı yapıyor..
Arjantinli yıldızın sarı-lacivertli takıma 1 yıllığına kiralanmak istediğini yönetime bildirdiği ifade edildi..Dünya ünlü yıldızdan kulübüne transfer resti! Fenerbahçe... Son dakika haberleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.