KOYUN VE KAYA'DAN KAYA'YA ZİYARET

28.01.2021 - 19:57, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOYUN VE KAYA'DAN KAYA'YA ZİYARET

KOCAELİ HABERİ Kocaelispor Başkanvekili Engin Koyun ve Başkan Yardımcısı Av.Harun Kaya bugün Ak Parti Gbze İlçe Teşkilatına gelerek İlçe başkanı Recep Kaya'ya bir ziyaret gerçekleştirdi.. Recep Kaya aynı zamnada küçük kardeşi olan Av. Harun Kaya ile Engin Koyun'un bu ziyaretine sosyal medyadan "Kocaelispor Başkanvekili Engin Koyun ve Başkan Yardımcısı kardeşim Av.Harun Kaya’ya Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yolunda Başarılar diliyorum " sözleri ile duyurdu..

KOCAELİ HABERİ Kocaelispor Başkanvekili Engin Koyun ve Başkan Yardımcısı Av.Harun Kaya bugün Ak Parti Gbze İlçe Teşkilatına gelerek İlçe başkanı Recep Kaya'ya bir ziyaret gerçekleştirdi..

Recep Kaya aynı zamnada küçük kardeşi olan Av. Harun Kaya ile Engin Koyun'un bu ziyaretine sosyal medyadan "Kocaelispor Başkanvekili Engin Koyun ve Başkan Yardımcısı kardeşim Av.Harun Kaya’ya Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yolunda Başarılar diliyorum " sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.