DARICA'DA MEVLİD KANDİLİ ÖZEL PROGRAMI

Dünya 14.10.2021 - 16:33, Güncelleme: 14.10.2021 - 16:55
 

DARICA'DA MEVLİD KANDİLİ ÖZEL PROGRAMI

KOCAELİ HABERİ
DURSUN ALİ ERZİNCANLI, DARICALILARLA BULUŞACAK Darıca Belediyesi tarafından Mevlit Kandili dolayısıyla “Peygamber Efendimiz ve Vefa Toplumu” adı altında özel bir gece düzenlenecek. Darıca Belediyesi, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) doğum günü olan Mevlid Kandili münasebetiyle 15 Ekim Cuma günü özel bir program düzenleyecek. “Peygamber Efendimiz ve Vefa Toplumu” adı altında düzenlenecek olan Mevlid Kandili Özel Programı, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da başlayacak. PANDEMİ KURALLARINA UYGUN Darıca Belediyesi’nden yapılan açıklamada programların Covid-19 tedbirleri doğrultusunda gerçekleştiği ifade edilirken etkinlikleri izlemek isteyenlerin kurallara uyması istendi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İçişleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu Covid-19 tedbirleri kapsamında programa katılacak vatandaşlarımızın iki doz aşı yaptırmış olmaları veya hiç aşı olmamış vatandaşlarımızın son 48 saat içerisinde yaptırmış oldukları PCR testi sonucu negatif olduğunu HES kodundan belirtecek şekilde katılmaları gerekmektedir.”
KOCAELİ HABERİ

DURSUN ALİ ERZİNCANLI, DARICALILARLA BULUŞACAK

Darıca Belediyesi tarafından Mevlit Kandili dolayısıyla “Peygamber Efendimiz ve Vefa Toplumu” adı altında özel bir gece düzenlenecek.

Darıca Belediyesi, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) doğum günü olan Mevlid Kandili münasebetiyle 15 Ekim Cuma günü özel bir program düzenleyecek. “Peygamber Efendimiz ve Vefa Toplumu” adı altında düzenlenecek olan Mevlid Kandili Özel Programı, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da başlayacak.

PANDEMİ KURALLARINA UYGUN

Darıca Belediyesi’nden yapılan açıklamada programların Covid-19 tedbirleri doğrultusunda gerçekleştiği ifade edilirken etkinlikleri izlemek isteyenlerin kurallara uyması istendi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İçişleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu Covid-19 tedbirleri kapsamında programa katılacak vatandaşlarımızın iki doz aşı yaptırmış olmaları veya hiç aşı olmamış vatandaşlarımızın son 48 saat içerisinde yaptırmış oldukları PCR testi sonucu negatif olduğunu HES kodundan belirtecek şekilde katılmaları gerekmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.