DARICA GENÇLERBİRLİĞİ YENİ HOCASINA İMZAYI ATTIRDI

Spor 05.10.2021 - 20:16, Güncelleme: 05.10.2021 - 20:16
 

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ YENİ HOCASINA İMZAYI ATTIRDI

KOCAELİ HABERİ
Darıca Gençlerbirliği geçtiğimiz gün yollarını ayırdığı Sarp Yiğit'in yerine teknik direktörlük için geçen sezon Eskişehirspor'da görev yapan Cengiz Seçsev'i getirdi.. Darıca Gençlerbirliği Kulüp başkanı Arif Gülen ile Cengiz Seçsev arasında imzaların atılmasından sonra bu haber "Darıca Gençlerbirliği'miz Sarp Yiğit'in ayrılması ile boşalan Teknik Direktörlük görevine geçen sezon Eskişehirspor'da görev yapan Cengiz Seçsev'i getirmiştir. Hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz. Camiamıza hayırlı olsun." sözleri ile duyuruldu..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Gençlerbirliği geçtiğimiz gün yollarını ayırdığı Sarp Yiğit'in yerine teknik direktörlük için geçen sezon Eskişehirspor'da görev yapan Cengiz Seçsev'i getirdi..

Darıca Gençlerbirliği Kulüp başkanı Arif Gülen ile Cengiz Seçsev arasında imzaların atılmasından sonra bu haber "Darıca Gençlerbirliği'miz Sarp Yiğit'in ayrılması ile boşalan Teknik Direktörlük görevine geçen sezon Eskişehirspor'da görev yapan Cengiz Seçsev'i getirmiştir. Hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz. Camiamıza hayırlı olsun." sözleri ile duyuruldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.