KORONAVİRÜS AK PARTİ GEBZE'Yİ DE VURDU

Siyaset 19.11.2020 - 10:05, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KORONAVİRÜS AK PARTİ GEBZE'Yİ DE VURDU

KOCAELİ HABERİ Giderek genişleyen koronavirüs salgını ve yükselen vaka sayıları siyaseti de olumsuz yönde etkiledi. Ak Parti Gebze'nin en büyük mahalle teşkilatlarından birisi olan Osman Yılmaz mahalle teşkilatının her zaman yüksek katılımlı olan haftalık olağan toplantılarından biri dün akşam Gebze İlçe Başkan yardımcısı Nevzat Gülmen ve Gebze Belediye Meclis üyesi Mehmet Dinç'in katılımı ile gerçekleşirken, Mahalle teşkilatından katılımın çok düşük olması dikkatlerden kaçmadı.. Mahalle Yöneticilerinden Muhittin Agin ise o toplantı için sosyal medyadan "Haftalık iletişim toplantımızı pandemi kurallarına uyarak ilçe yöneticimiz Sayın Nevzat Gülmen Meclis üyemiz Sayın Mehmet Dinç Mahalle Kadınkolları teşkilat başkanı Sayın Selma İldem ve mahalle yönetim kurulumuzun katılımlarıyla gerçekleştirdik toplantımız hayırlara vesile olur inşallah durmak yok yola devam hedef 2023." paylaşımında bulundu..

KOCAELİ HABERİ Giderek genişleyen koronavirüs salgını ve yükselen vaka sayıları siyaseti de olumsuz yönde etkiledi. Ak Parti Gebze'nin en büyük mahalle teşkilatlarından birisi olan Osman Yılmaz mahalle teşkilatının her zaman yüksek katılımlı olan haftalık olağan toplantılarından biri dün akşam Gebze İlçe Başkan yardımcısı Nevzat Gülmen ve Gebze Belediye Meclis üyesi Mehmet Dinç'in katılımı ile gerçekleşirken, Mahalle teşkilatından katılımın çok düşük olması dikkatlerden kaçmadı..

Mahalle Yöneticilerinden Muhittin Agin ise o toplantı için sosyal medyadan "Haftalık iletişim toplantımızı pandemi kurallarına uyarak ilçe yöneticimiz Sayın Nevzat Gülmen Meclis üyemiz Sayın Mehmet Dinç Mahalle Kadınkolları teşkilat başkanı Sayın Selma İldem ve mahalle yönetim kurulumuzun katılımlarıyla gerçekleştirdik toplantımız hayırlara vesile olur inşallah durmak yok yola devam hedef 2023." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.