KAYMAKAM GÖZEN ÇAYIRVALI ŞAMPİYONU İŞTE BÖYLE TEBRİK ETTİ

Spor 11.01.2022 - 19:32, Güncelleme: 11.01.2022 - 19:32
 

KAYMAKAM GÖZEN ÇAYIRVALI ŞAMPİYONU İŞTE BÖYLE TEBRİK ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çorumda düzenlenen 57 Kilo U23 Serbest Güreş Şampiyonasında, rakip güreşçileri yenerek Türkiye Şampiyonu olan Çayırovalı sporcu Yusuf Demir'i makamında ağırladı.. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Güreş takımı Antrenörü Mustafa Şenol'u ve Şampiyon Yusuf Demir'i tebrik ederek ödülendirdi. Tebrik töreninde Çayırova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'de İlçe Müdürü İbrahim şahin'de hazır bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çorumda düzenlenen 57 Kilo U23 Serbest Güreş Şampiyonasında, rakip güreşçileri yenerek Türkiye Şampiyonu olan Çayırovalı sporcu Yusuf Demir'i makamında ağırladı..

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Güreş takımı Antrenörü Mustafa Şenol'u ve Şampiyon Yusuf Demir'i tebrik ederek ödülendirdi. Tebrik töreninde Çayırova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'de İlçe Müdürü İbrahim şahin'de hazır bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.