KORONA TARİHİ ÇINARIMIZI DA ARAMIZDAN ALDI

Yaşam 30.01.2021 - 09:57, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KORONA TARİHİ ÇINARIMIZI DA ARAMIZDAN ALDI

Tarihe tanıklık eden çınarlarımızdan Kore Gazisi Bayram Dağ üç gün önce yakalandığı koronavirüs nedeni ile yaşamını yitirdi.. Rahatsızlığı nedeni ile üç gün önce Ardahan devlet hastanesinde kardiyoloji bölümünde yatan Kore gazisi Bayram Dağ, durumunun kötüleşmesi nedeniyle test yapılmış ve sonucun pozitif çıkması üzerine Dağ, koronavirüs (COVID-19) teşhisiyle yoğun bakıma alınmıştı.. 89 yaşındaki bir çocuk babası Kore Gazisi Bayram Dağ'ın vefat haberini damadı Baycan Ballı "Değerli Kayın pederim Kore gazisi Bayram Dağ bu gece saat 12:00'de hakka yürümüştür. Mekanı cennet ruhu şad olsun inşallah" sözleri le duyurdu..

Tarihe tanıklık eden çınarlarımızdan Kore Gazisi Bayram Dağ üç gün önce yakalandığı koronavirüs nedeni ile yaşamını yitirdi..

Rahatsızlığı nedeni ile üç gün önce Ardahan devlet hastanesinde kardiyoloji bölümünde yatan Kore gazisi Bayram Dağ, durumunun kötüleşmesi nedeniyle test yapılmış ve sonucun pozitif çıkması üzerine Dağ, koronavirüs (COVID-19) teşhisiyle yoğun bakıma alınmıştı..

89 yaşındaki bir çocuk babası Kore Gazisi Bayram Dağ'ın vefat haberini damadı Baycan Ballı "Değerli Kayın pederim Kore gazisi Bayram Dağ bu gece saat 12:00'de hakka yürümüştür. Mekanı cennet ruhu şad olsun inşallah" sözleri le duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.