KORONA GEBZE BELEDİYESİ BASIN MÜDÜRLÜĞÜNE SIÇRADI

07.01.2021 - 13:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KORONA GEBZE BELEDİYESİ BASIN MÜDÜRLÜĞÜNE SIÇRADI

KOCAELİ HABER Gebze Belediyesinden Başkanlık Özel Kalem Müdürü Dursun Ali Arslan ve 7 Daire Müdürünün ardından son olarak Belediye başkan yardımcıları Ali Kaya ve Selamet Güner’in COVİD-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından bir vaka haberi de Basın Yayın Müdürlüğünden geldi. Gebze basını tarafından sevilen isimlerden birisi olan ve uzun yıllardır Gebze Belediyesi’nin basın yayın bürosunda görev yapan, önceki dönemi belediye başkanı Adnan Köşker’in  döneminde Basın Yayın Müdürlüğü görevini yürüten Ulaş Mahmutoğlulları da Korona Virüse yakalandı. Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu evinde karantina altına alınan Mahmutoğulları’nın genel durumunun iyi olduğu ve Gebze Belediyesi’nde salgının başladığı günden bu yana vaka sayısının 100’e ulaştığı öğrenildi.. Ulaş Mahmutoğlu ve tüm koronavirüs hastalarına acil şifalar diliyoruz..

KOCAELİ HABER Gebze Belediyesinden Başkanlık Özel Kalem Müdürü Dursun Ali Arslan ve 7 Daire Müdürünün ardından son olarak Belediye başkan yardımcıları Ali Kaya ve Selamet Güner’in COVİD-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından bir vaka haberi de Basın Yayın Müdürlüğünden geldi.

Gebze basını tarafından sevilen isimlerden birisi olan ve uzun yıllardır Gebze Belediyesi’nin basın yayın bürosunda görev yapan, önceki dönemi belediye başkanı Adnan Köşker’in  döneminde Basın Yayın Müdürlüğü görevini yürüten Ulaş Mahmutoğlulları da Korona Virüse yakalandı.

Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu evinde karantina altına alınan Mahmutoğulları’nın genel durumunun iyi olduğu ve Gebze Belediyesi’nde salgının başladığı günden bu yana vaka sayısının 100’e ulaştığı öğrenildi..

Ulaş Mahmutoğlu ve tüm koronavirüs hastalarına acil şifalar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.