BAŞKAN BÜYÜKAKIN O ÖNEMLİ TOPLANTIYA KATILDI

Güncel 18.08.2021 - 14:08, Güncelleme: 18.08.2021 - 14:08
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN O ÖNEMLİ TOPLANTIYA KATILDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Marmara Denizin deniz salyasından temizliği için kurulan TBMM müsilaj sorunu araştırma komisyonu toplantısoına katıldıktan sonra yaptığı açıklamada "Marmara Denizi’mizin temizliği için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. TBMM müsilaj sorunu araştırma komisyonunun İstanbul’da düzenlediği toplantıdayız. Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Türkiye’nin en büyük deniz temizliği için yaptığımız çalışmaları aktaracağız." bilgisini paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Marmara Denizin deniz salyasından temizliği için kurulan TBMM müsilaj sorunu araştırma komisyonu toplantısoına katıldıktan sonra yaptığı açıklamada "Marmara Denizi’mizin temizliği için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. TBMM müsilaj sorunu araştırma komisyonunun İstanbul’da düzenlediği toplantıdayız.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Türkiye’nin en büyük deniz temizliği için yaptığımız çalışmaları aktaracağız
." bilgisini paylaştı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.