KOMŞU DİŞİŞLERİ BAKANI HAYATINI KAYBETTİ

16.11.2020 - 08:28, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOMŞU DİŞİŞLERİ BAKANI HAYATINI KAYBETTİ

Suriye Başbakan yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Velid Muallim hayatını kaybetti.. Suriye devlet kanalı, Dışişleri Bakanı Velid Muallim’in hayatını kaybettiğini duyurdu. Ölüm sebebiyle ilgili detay verilmeyen Muallim, savaşın başından bu yana Devlet Başkanı Beşar Esad’ın en büyük destekçilerinden biriydi. 79 yaşındaki Velid Muallim’in kalbiyle ilgili sağlık sorunları vardı. 2006’da dışişleri bakanlığı görevine getirilen Muallim aynı zamanda Başbakan Yardımcısı’ydı. Suriye’deki savaşta Esad’ın en büyük destekçileri olan İran ve Rusya ile ilişkilerini yürütüyordu.

Suriye Başbakan yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Velid Muallim hayatını kaybetti..

Suriye devlet kanalı, Dışişleri Bakanı Velid Muallim’in hayatını kaybettiğini duyurdu. Ölüm sebebiyle ilgili detay verilmeyen Muallim, savaşın başından bu yana Devlet Başkanı Beşar Esad’ın en büyük destekçilerinden biriydi.

79 yaşındaki Velid Muallim’in kalbiyle ilgili sağlık sorunları vardı.

2006’da dışişleri bakanlığı görevine getirilen Muallim aynı zamanda Başbakan Yardımcısı’ydı. Suriye’deki savaşta Esad’ın en büyük destekçileri olan İran ve Rusya ile ilişkilerini yürütüyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.