KOCAMAN LONDRA YOLUNDA BAŞARILAR DİLEDİ

Dünya 17.09.2020 - 09:37, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAMAN LONDRA YOLUNDA BAŞARILAR DİLEDİ

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personellerinden Şef Ayten Saner, Türkiye Şefin En İyi Tabağı yarışmasında “Şef olarak kişiliğini göster” kategorisinde birinci oldu.    Gıda sektörünün bölgesel ve uluslararası iş birliği platformu, bölgedeki en yeni ürün, hizmet ve teknolojilerin sergilendiği WorldFood İstanbul Fuarı, dünyanın önde gelen şef, gurme, yemek yazarı, gazeteciler, otel ve restoran işletmecilerinin üye olduğu World Gourmet Society iş birliğinde uluslararası “Best Plate Challenge” yarışmasını III’ncü kez düzenledi.   HEDEF KARTEPE’Yİ LONDRA’DA TEMSİL ETMEK WGS iş birliği ve Aşçılar Derneği, Favori Lezzetler ve Gastronomi Turizmi Derneği destekleriyle, “Türkiye Şefin En İyi Tabağı Yarışması” ile Türkiye’nin dört bir yanındaki şeflerin uluslararası platformda tanınmaları, yerel ürünleri tanıtmaları, bölge ve kültürlerini paylaşmalarında bir köprü olunması amacıyla düzenlenen yarışmada Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personellerinden Şef Ayten Saner birinci oldu.   DİGİTAL GLOBAL YEMEK YARIŞMASI Yarışma, fotoğraf ve video paylaşımı yoluyla tamamen dijital olarak gerçekleşti ve Türkiye’nin dört bir yanından yüksek kaliteli, üstün niteliklerle yemek yapan ve servis eden otel, restoran ve kafe şefleri katıldı ve kıyasıya bir mücadele yaşandı. Kabul edilen tüm fotoğraf ve videoları, global jüri farklı kategorilerde değerlendirerek her kategori için finalistleri belirledi. 25-28 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapılacak değerlendirmeler neticesinde ise Londra’da ki global finale katılacak finalistler belirlenecek. Global final ise 25 Ocak 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilecek.   KOCAMAN; MARİFET İLTİFATA TABİDİR Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, kariyeri ödül ve derecelerle dolu Şef Ayten Saner’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Kocaman, düzenlenen yarışmada Kartepemizin de yer alması ve ilk elemenin birincilikle sonuçlanarak uluslararası final öncesi İstanbul seçmelerine hak kazanması bizi gururlandırmıştır. Ayten hanımın lezzetli yemeklerini, tadabilen şanslı kişilerden biri de benim. Gerçekten eli lezzetlidir. Sonuca çok şaşırmadık. Önce İstanbul’dan sonra İngiltere global finalden de Allah’ın izniyle birincilik bekliyoruz. Hem Kartepemizin, Kocaelimizin tanıtımında hem de yapacağı yemekte sonsuz başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.   KOCAMAN’A TEŞEKKÜR Başkan Kocaman’a tüm destekleri için teşekkür eden Şef Ayten Saner, “Yemek yapmak benim için karın doyurmak değil bir yaşam biçimi adeta. Yarışma öncesinde beni cesaretlendiren, desteklerini esirgemeyen Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Birincilikle dönmek için en iyisini yapmaya çalışacağım. Dualarınızı bekliyorum” şeklinde konuştu.   

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personellerinden Şef Ayten Saner, Türkiye Şefin En İyi Tabağı yarışmasında “Şef olarak kişiliğini göster” kategorisinde birinci oldu. 

 

Gıda sektörünün bölgesel ve uluslararası iş birliği platformu, bölgedeki en yeni ürün, hizmet ve teknolojilerin sergilendiği WorldFood İstanbul Fuarı, dünyanın önde gelen şef, gurme, yemek yazarı, gazeteciler, otel ve restoran işletmecilerinin üye olduğu World Gourmet Society iş birliğinde uluslararası “Best Plate Challenge” yarışmasını III’ncü kez düzenledi.

 

HEDEF KARTEPE’Yİ LONDRA’DA TEMSİL ETMEK

WGS iş birliği ve Aşçılar Derneği, Favori Lezzetler ve Gastronomi Turizmi Derneği destekleriyle, “Türkiye Şefin En İyi Tabağı Yarışması” ile Türkiye’nin dört bir yanındaki şeflerin uluslararası platformda tanınmaları, yerel ürünleri tanıtmaları, bölge ve kültürlerini paylaşmalarında bir köprü olunması amacıyla düzenlenen yarışmada Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personellerinden Şef Ayten Saner birinci oldu.

 

DİGİTAL GLOBAL YEMEK YARIŞMASI

Yarışma, fotoğraf ve video paylaşımı yoluyla tamamen dijital olarak gerçekleşti ve Türkiye’nin dört bir yanından yüksek kaliteli, üstün niteliklerle yemek yapan ve servis eden otel, restoran ve kafe şefleri katıldı ve kıyasıya bir mücadele yaşandı. Kabul edilen tüm fotoğraf ve videoları, global jüri farklı kategorilerde değerlendirerek her kategori için finalistleri belirledi. 25-28 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapılacak değerlendirmeler neticesinde ise Londra’da ki global finale katılacak finalistler belirlenecek. Global final ise 25 Ocak 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilecek.

 

KOCAMAN; MARİFET İLTİFATA TABİDİR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, kariyeri ödül ve derecelerle dolu Şef Ayten Saner’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Kocaman, düzenlenen yarışmada Kartepemizin de yer alması ve ilk elemenin birincilikle sonuçlanarak uluslararası final öncesi İstanbul seçmelerine hak kazanması bizi gururlandırmıştır. Ayten hanımın lezzetli yemeklerini, tadabilen şanslı kişilerden biri de benim. Gerçekten eli lezzetlidir. Sonuca çok şaşırmadık. Önce İstanbul’dan sonra İngiltere global finalden de Allah’ın izniyle birincilik bekliyoruz. Hem Kartepemizin, Kocaelimizin tanıtımında hem de yapacağı yemekte sonsuz başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Başkan Kocaman’a tüm destekleri için teşekkür eden Şef Ayten Saner, “Yemek yapmak benim için karın doyurmak değil bir yaşam biçimi adeta. Yarışma öncesinde beni cesaretlendiren, desteklerini esirgemeyen Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Birincilikle dönmek için en iyisini yapmaya çalışacağım. Dualarınızı bekliyorum” şeklinde konuştu.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.